Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Наоми Кембъл, Лили Алън и други модни хора на фестивал на модата в Лондон

В Лондон модният живот тече с пълна сила: миналия уикенд в британската столица се състоя Vogue Fashion Festival, в...

All About Life преди 10 години

В Лондон модният живот тече с пълна сила: миналия уикенд в британската столица се състоя Vogue Fashion Festival, в рамките на който се случиха всевъзможни мастър класове и фотосесии.

Както се оказа, фестивалът беше интересен за професионалистите от света на модата, сред които Наоми Кембъл, Франка Созани, Карли Клос и Роузи Хънтингтън-Уайтли. На същото място бе забелязана и певицата Лили Алън, която имаше собствен моден бранд, който обаче закъса наскоро и в самия край на миналата година се появи информацията, че ще бъде закрит заради дългове. И все пак, кой знае, може би Лили ще намери начин да нагласи нещата си във фешън бизнеса. За посещението на Vogue Fashion Festival тя е избрала съвсем прост тоалет - кожено яки и тесни джинси, които обаче яко разчупва с готини цайси и розови високи обувки.

Впрочем, с кой знае колко уникален ансамбъл никой на събитието не се отличи - всички гости на фестивала предпочетоха сдържания класически образ (с изключение на леката бляскава хулиганска нотка, която Карли Клос внесе със златните си обувки на черен чорап). Даже Наоми Кембъл бе в абсолютно обичайния си имидж, в който сме я виждали милион пъти и бе загърбила иначе толкова нейната афро-прическа, с която ни заплени преди седмици.


Наоми Кембъл


Роузи Хънтингтън-Уайтли




Лили Алън




Карли Клос




Франка Созани

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.