Следва

JACK WHITE с нов албум - LAZARETTO

Удостоиха Орландо Блум със звезда на "Алеята на славата"

Актьорът се сдоби със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Актьор получи 2 521-та звезда на прочутия холивудски белевард...

People of art преди 10 години

Орландо Блум се сдоби със звезда на "Алеята на славата" в Холивуд. Актьорът получи 2 521-та звезда на прочутия холивудски булевард.





На официалната церемония присъстваха и актьорът Форест Уитакър, който участва през 2013 г. заедно с Блум във филма "Зулу", както и режисьорът Девид Льово, който бе постановчик на продукцията "Ромео и Жулиета" с участието на Орландо Блум на Бродуей. Важното събитие уважиха и родителите на актьора както и неговото мини копие Флин. 3-годишният красавец беше до баща си по време на цялата церемония, а по време на самата му реч той извади огромна синя близалка в негова чест.



Орландо и Флин изглеждаха прекрасно като тандем, а вълнообразните им къдрици и дълбоките бадемови очи нямаше как да оставят нито една дама равнодушна. 

По същото това време Миранда Кер, майката на Флин и бившата съпруга на Орландо, беше от другата страна на света промотирайки Reebok в Токио. Двойката обяви раздялата си след три години брак през октомври 2013 година, но действително актьорът и австралийският модел се справят много добре с подялбата на родителското бреме, както и с тежкия развод, който шокира феновете им. В свое изявление преди време Орландо заяви уверено, че той и Миранда ще си останат все така близки. „Ние сме семейство, а не приятели”, каза гласно звездата от Властелина на пръстените пред TMZ.



Една от най-обичаните двойки призна, че романсът им е приключил „по приятелски” и взаимно съгласие и двамата ще продължават да се подкрепят в отглеждането на детето им.

Орландо започна да излиза с ангела на Виктория Сикрет през далечната 2007 година, а три години по-късно, през юли 2011 се ожениха, като през януари същата година на бял свят се появи синът им Флин.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра