Следва

Първото по рода си предизвикателство за Социална промяна стартира с 42 отбора от цялата страна

Помощ: Какво искат мъжете - тайни за зрели отношения

Разбира се, всички хора са различни и не искат едно и също. Въпреки това, някои желания са много стандартни: да си купиш нов телефон или нов компютър, да напомпаш "плочките" на корема, без да се отказваш от бира веднъж седмично...

Стил преди 10 години

Разбира се, всички хора са различни и не искат едно и също. Въпреки това, някои желания са много стандартни: да си купиш нов телефон или нов компютър, да напомпаш "плочките" на корема, без да се отказваш от бира веднъж седмично, любимият отбор най-накрая да спечели. Но за нас е много по-интересно, това, което мъжете искат от жените. Ако към външния вид всички имат различни изисквания, то от женския характер и поведение много мъже очакват почти едно и също.

Игривост
Мъжете по природа са активни, те обичат да играят и да побеждават, но за това им е нужна постоянна мотивация. За съжаление, много жени не знаят за това или забравят. Обикновено разговорят с мъжа за нещо, но не умеят да го дразнят, да играят с неговите възгледи и жестове, а също така - не играят в прекия смисъл на думата. Съвместни игри, като пинг-понг или снежни топки, понякога сближават по-добре, отколкото многочасови интелектуални разговори (някои двойки успяват да съвместят едното с другото). Почти толкова полезно е гледането заедно на спортни състезания и активното подкрепяне и аплодиране, дори да сте фенове на различни отбори.

Независимост
Много жени погрешно смятат, че повечето мъже предпочитат слаби жени, в сравнение с които те изглеждат по-силни и по-умни. Такива мъже, разбира се, съществуват, но истински силните и успешни мъже търсят партньорка, която ще ги вдъхновява, а на това е способна само една пълноценна, ярка личност, за която отношенията са важни, но не са единствената цел в живота ѝ. Истинският мъж не се плаши от силна жена - в него самия има достатъчно сили, така че не изпитва потребност да изглежда по-силен за сметка на някой по-слаб. За такива мъже не са интересни жените, готови заради отношенията си да напуснат работа, хобита, приятели. Фактът, че си независима, не означава, че не ти е нужен мъж: това просто означава, че сама ти си цялостна личност, а не половинка - именно такава жена може да бъде идеален партньор във всички сфери на живота.




Емоционална зрялост

Когато мъжете и жените започнат връзка, рано или късно между тях възникват недоразумения по определени въпроси - това е нормално. В такава ситуация, емоционално зрялата жена не би обвинявала мъжа, а спокойно и открито ще разкаже за това, което не я устройва в дадената ситуация. Въобще това, как жената се справя със своите си емоции, за мъжете се явява много важен критерий при избора на партньорка. Ако тя постоянно дава воля на своите чувства, за мъжа е сигнал, че с това момиче не си струва да започва сериозна връзка. Способността да се контролира и да се справя с проблемите, запазвайки самообладание, напротив е много привлекателна черта в една жена.

Жена, която му има доверие
Мъжът иска неговата партньорка да му има доверие, т.е. - да не ревнува без причина, да не му звъни много пъти на ден, за да разбере къде е и с кого прекарва времето си, да не проверява телефона му и имейла. Това показва не само доверие в мъжа, но и увереност в себе си - на такива жени изневеряват по-рядко, отколкото на тези, които със своето контролиращо поведение изнервят партньора си.

Жена, която не бърза да премине към по-близко общуване
Т. е, да прави секс. Колкото сексът става все по-достъпен, толкова повече мъжете започват да ценят жени, които не са готови да се приберат с тях вкъщи след първата среща. Причината не е в прословутото им желание да намерят добродетелно момиче, а в това, че само по себе си ухажването, очакването в периода между запознаването и първия секс също доставя много удоволствие, а мъжете не искат да се лишават от него. Освен това, ако една жена не бърза да прави секс, означава също, че тя не се стреми с всички възможни средства, по най-бързия начин, да привърже към себе си мъжа - т.е., тя си знае цената и има основание за това.

Подкрепа
Без значение колко е изтъркано, но мъжът действително се нуждае от жена, която да го подкрепя. Която, узнавайки, че той иска да получи второ образование, го хвали и не го пита дали се кани да почива през следващите пет години; която ще поиска да ѝ покаже бизнес план, когато мъжът ѝ каже, че започва собствен бизнес и му помага да си събере багажа, когато той реши да отиде на двуседмичен поход по време на отпуската. Такава жена няма да осмива мечтите на мъжа и няма да потъпка вярата му в себе си: тя ще го подкрепя и ще вярва в него, каквото и да се случи.

Жена, която предоставя лично пространство на мъжа
Идеалната от мъжката гледна точка жена, дава възможност на мъжа да прекарва време със своите приятели (без нея), да се занимава със своите хобита и т. н. Дори когато мъжа много обича своята любима, той не иска да прекарва с нея цялото си свободно време, да правят всичко заедно, без да се разделят дори за миг. Той в никакъв случай няма да се откаже от приятелите и хобитата си и ще му бъде по-приятно, ако жената не го упреква за това.

Жена, която знае, че е красива
Не говорим за самовлюбена жена, егоцентричка, не и за зашеметяваща красавица (въпреки че и това не е изключено), а именно за жена, която знае, че е прекрасна. Тя може да не е най-красивата от всички онези, с които мъжа се е срещал в живота си, но тя е очарователна с това, че не се съмнява в собствената си красота, външна и вътрешна. Такива хора знаят, че всеки човек е прекрасен - по своему уникален и неповторим, и за да го осъзнаят, понякога им отнема доста време. Но осъзнавайки го, те стават специални.

Често много жени (включително и красиви) постоянно изискват потвърждение на собствената си привлекателност, жената, която вече знае колко е прекрасна, общувайки с мъжа, няма да мисли за себе си, а за него, ще изучава именно него, няма да търси в мъжа признаци за симпатия към нея. С такива жени не е много лесно - те не се смеят на това, което не е смешно, не се съгласяват с всички наред, откровено изразят своята гледна точка, те наистина мислят за предмета на разговора, а не за това до къде ще доведе този разговор. Именно такива жени очароват, запечатват се задълго в съзнанието и остават в сърцето.




Още от днес (14 април 2014):

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 20 април

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кампаниите: Stella Jean пролет/лято 2014

Отблизо: Поп-ъп бутикът на Nicholas Kirkwood в Маями

Кампаниите: Mишел Уилямс новата кампания на Louis Vuitton

Любими есенни визии в щури gif-чета

Кирстен Дънст е пролетна принцеса на корицата на Harper’s Bazaar

И още...

More from View Sofia

More Стил