Следва

"Happy" разплака Фарел Уилямс

Албена Денкова: Върнах се на леда по задължение!

Албена Денкова: Върнах се на леда по задължение!

People of art преди 10 години

"Напълно загърбих кариерата си, след като разбрах, че очаквам дете. След раждането на Дани не бързах да се върна на леда, а по-скоро го приемах като задължение, тъй като това е моята професия", заяви двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова пред Нова телевизия.

Тя заяви още, че в Русия във всеки квартал има ледена пързалка, за разлика от България, където те се броят на пръсти. „Но ако човек има вяра и ако прави това, което обича, може да постигне много”, допълни още Албена.

На въпроса дали тя ли е двигателя на леда и в живота Албена отговори, че с Максим взаимно се допълват.

Тя каза, че не се е съгласила лесно да участва в Dancing Stars. „Продуцентите ме молят вече няколко години. Харесвам предаването, защото е свързано с много положителна енергия.

Винаги съм критична към изпълненията ни и виждам много грешки. За да ги погледна като зрител, трябва да мине година, година и половина”, каза Денкова.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра