Следва

"Happy" разплака Фарел Уилямс

Данъчни преследват Жизел Бюндхен

Ако направим един бърз поглед към неотдавнашните й клиенти - HM, Chanel, Louis Vuitton, Pantene Pro-V, веднага става очевидно, че Жизел Бюндхен има събрана сериозна сума пари в брой...

People of art преди 10 години

Ако направим един бърз поглед към неотдавнашните й клиенти - HM, Chanel, Louis Vuitton, Pantene Pro-V, веднага става очевидно, че Жизел Бюндхен има събрана сериозна сума пари в брой. 

И това не е тайна за никой, защото в действителност за седма поредна година, тя оглавява класацията на Forbes за най-добре печелещите супермодели в света, а освен това нейните финанси и тези на съпруга й Том Брейди отдавна са ги наредили сред най-влиятелните двойки в света. 

Но дори и перфектните образци на човешкия вид като тях не могат да избягат от данъците. Бюндхен споделя пред бразилското списание MdeMulher, че след като през 2013 г. оглавила за седми пореден път класацията на сп. Forbes, тя била подложена на сериозна проверка от данъчните власти в САЩ.






"Тъжно е, защото хората, които пишат тези неща, нямат информация за моите банкови сметки," е казвала Бюндхен пред бразилското издание.

"Справям се добре, печеля доста пари, но не толкова, колкото твърдят. Вече бях проверена от данъчните власти заради тази класация и честно казано, не ме интересува дали съм в тази класация или не," добавя тя. "Имам същите интереси, същия ежедневен живот като всяка жена. Искам да отгледам децата си добре, да бъда добра съпруга и да работя. Ето кои са нещата, които ценя: дали децата ми образовани, дали съпругът ми щастлив, дали хората усещат положителна енергия от мен?“, казва Бюндхен.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра