Следва

Аскеер 2014: Кои са номинираните?

Годеникът на Франсис Кобейн, лика-прилика с баща й Кърт

Някои жени са склонни да се насочват към ухажори, които им напомнят за бащите им...

People of art преди 10 години

Някои жени са склонни да се насочват към ухажори, които им напомнят за бащите им. И изглежда такъв е случая с Франсис Бийн Кобейн, дъщерята на Къртни Лав и покойния Кърт Кобейн.

21-годишната блондинка беше засечена на фестивала Coachella заедно с годеника си Исая Силва в неделя, и човек трудно би пропуснал да отбележи огромната прилика на момчето с фронтмена на Nirvana.



Точно като Кърт, който бе гласа на цяло едно поколение от сърдити млади хора и издигна грънджа до водещо музикално течение в средата на 90-те години, и Исая Силва не даваше вид да го интересува живо това как изглежда. Дълга до раменете коса, небръснато лице, блуза с принт на парчета пици, много износена риза на точки, тъмно зелена жилетка и фънки бежово-червени скъсени панталони, отдалече говореха за любовта на музиканта към грънджа.



А до него Франсис нежно държаща ръката му, чудесно го допълваше облечена в черна тениска с принт на зелено извънземно, черен клин и лъскави черни ботуши. Контраст на тъмния цвят правеха единствено ретро-вдъхновените слънчеви очила и червилото й, което пък придаваше още по-готик настроение на визията.



Дъщерята на Кобейн и Исая са заедно от началото на 2010-та година, като признават за връзката си чак през 2011-та. Двамата са неразделни, а Силва е най-голямата опора на Франсис, след като тя освен баща си загуби почти й майка си преди години. Малката Кобейн не поддържа връзка с майка си Къртни Лав, след като съдът забрани на скандалната рок-дива да я възпитава още през 2009 година заради пристрастеността й към наркотиците. Отношенията между двете са много хладни и те продължават да се държат дистанцирано една от друга, въпреки че от тогава са минали години.
 

 



 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра