Следва

ЕКСКЛУЗИВНО В „ПОВЕРИТЕЛНО ОТ NL”: С КОГО АЛБЕНА ДЕНКОВА ЗАМЕНИ МАКСИМ СТАВИСКИ?

Децата на Участниците в Къртицата влизат при родителите си за Великден

В четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”. Две...

People of art преди 10 години

В четвъртък вечер супергероите ще търсят съвършения баланс, за да успеят в деликатната мисия „Топчета”. Две топчета, летва и стъклена кутия ще тестват търпението на участниците, които по двойки ще извършват фини маневри. Душевният мир ще бъде разрушен още в самото начало на играта, когато Марина Мицич и Боби няма да успеят да се надприказват, а обидите ще завалят щедро в ефир. Модната редакторка с хлабави нерви ще обяви, че от тук нататък всичките й копия на елиминации, ще бъдат забити пред казанлъшкия красавец.

Близките отношения между Борислав и Александър Сано ще накарат Участниците да се шегуват със сексуалната ориентация на казанлъшкия мачо. Марина открито ще заяви на Косъма, че Борислав го харесва, а коментарите ще бъдат повече от подигравателни. Въпреки това, Групата ще прояви чувство за хумор и ще изненада плейбоя от Долината розите с импровизирана сватбена церемония. Боби и новата му изгора Виктория Джумпарова ще се „вземат”, макар и на шега, а какви армагани ще получат, ще видите в епизода от 20.30 ч. по TV7.



Великден няма да подмине супергероите, които тази вечер ще покажат какви творчески подходи имат в боядисването на яйцата. Празничната изненада към тях ще са децата им, които ще обитават Базата на Къртицата в неделя. Защо Ивайла Бакалова бе единствената тъжна от тази новина , предстои да разберем.



Шишарките ще бъдат най-новия жокер в играта, а Заселниците ще насочат подозренията си към онези от тях, които обичат природата и планината.



В живото предаване на Къртицата 2 утре, участниците ще играят на казино във ферма за зайци, а зрителите ще дадат своя вот за Къртица.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра