Роро се стопи. Мечтае отново да се върне на екран!

Роро се стопи. Мечтае отново да се върне на екран!

Да се върне отново на малкия екран - това е мечтата на Радослав Кавалджиев, когото всички наричат Роро. Бившият водещ от телевизия ММ дори разработва и проект за свое предаване, измисля му име - Next TV, и концепция - да е насочено към младите хора и да съчетава модерните технологии и социални мрежи в едно. Но има един проблем - когато Роро се поглежда в огледалото, вижда колко е напълнял. И се чуди как да обикаля по телевизиите да им предлага да е в ефира им, като не се харесва как изглежда.

И в един хубав ден през януари, докато пак си повтаря идеите за Next TV, но се поглежда в огледалото, телефонът му звъни. "Не бях във форма, стресът и работата направо ме разбиха, качих много килограми, обездвижих се и казах - как искам да отслабна, за да мога да реализирам проект. След 5 минути ми се обадиха от редакцията на БНТ", разказва Кавалджиев. Оттам му предлагат да стане участник в риалити формат. Без да изслуша докрай предложението, след час вече е в редакцията на предобедния блок на държавната телевизия "Денят започва с Мария Андонова". Екипът на предаването му обяснява, че искат да участва в риалити формат за отслабване и за влизане във форма. "Още преди да довършат разказа си, го приех като знак - веднага се съгласих и много се развълнувах, защото беше страхотен шанс да оправя пропуските си в последните няколко години", обяснява Роро.

Коментари: 1

R
roshko (2014/04/22 / 17:11)
Абе кои заблуждава този човечец като цяла София знае, че е хомосексуалист - срам ли го е, че се крие? Приятелка си има и живее с нея - Антон Цеков се казва - спортен младеж с доста по фина структура от неговата ) И как да отслабне човечеца като всеки ден е напушен - той не разбрал, че медицинската марихуана, която се гледа с торовете му е забранена за пушене в България - и си пафка всеки ден и после го гони глад зверски :D Поканете го на вечерно интервю - с червените му очи и забавен говор ще е най-забавен водещ )

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.