Следва

Психарски екшън в центъра на София представя „Хрониките на Звеното“

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането

Гергана Гунчева показа бебето си дни след раждането...

People of art преди 10 години

"Мис България 2004" Гери Гунчева, която роди син преди две седмици, изглежда не се притеснява от лоши очи и показа новороденото си бебе в ефир. Малкият Самуил бе представен официално пред зрителите на bTV и то само броени дни, след като се появи на бял свят.

В предаването на Петя Дикова бяха показани щастливите родители и първородният им наследник. По време на изписването от болницата Гергана грееше до своя любим - спортният журналист Петър Бакърджиев, който работи в bTV. Двамата орисаха сина си да е добър, умен, човечен и много любопитен към живота и към света. 



"Щастието е в синхрона и в паралелното вървенене на няколко неща. Ако имаш само едно, а нямаш друго няма как да имаш щастие. Ако имаш само работата - няма как да си щастлив, ако е само дете, вероятно пак няма, така че това за нас е нещото, което оформи цялостния ни живот и ни направи още по-щастливи", довери щастливият Петър.






 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра