Следва

AOC пуска нова серия IPS монитори с ONKYO говорители за забележително забавление

Помощ: Какви са тайните на жените, при които отиват чуждите мъже

Изневярата често изненадва жената. Тя не може да разбере защо мъжът ѝ е предпочел друга? В крайна сметка, тя в нищо не е по-добра... 

Стил преди 10 години

Изневярата често изненадва жената. Тя не може да разбере защо мъжът ѝ е предпочел друга? В крайна сметка, тя в нищо не е по-добра... Какво толкова специално има в тези жени, че мъжете отиват при тях?

Жените, които са се отказали от своето развитие, от външния си вид, спрели са да се усъвършенстват, често попадат в такива ситуации. След като веднъж са спечелили мъжа, си мислят, че е за цял живот. И когато мъжа губи интерес към тях, го обиждат и наричат подлец... (Това определено не се отнася за Новата жена, която винаги се грижи за себе си и дори у дома изглежда много привлекателно).

Изневярата обикновено хваща жените неподготвени. Те не могат да разберат защо той е предпочел друга? И обикновено се оказва, че техните съпрузи имат сексуални потребности, за които те не са и подозирали. Защо мъжете не са им казали за тях? Оказва се, че мъжете са по-срамежливи в секса, отколкото жените. Те твърде много "уважават" съпругата си, за да поискат например орален секс. И намират за това удоволствие по-разкрепостена жена.

Да, понякога отношенията се провалят, само защото хората не са могли да поговорят за потребностите си. Когато мъжът "твърде много уважава" жена си, за да я помоли да изпълни сексуалните му фантазии, жената също смята, че всички тези "волности" не са за почтените жени, към които тя се причислява. И интересното е тук, че ако една такава жена си намери любовник, на него такива волности са му позволени и се оказва, че на нея също ѝ харесват!
Това са обичайните игри, които хората играят, за да се накарат да се уважават. Но победителят не е този, който играе ролята на "порядъчна" съпруга, а този, който искрено обича, искрено иска партньорът му да бъде удовлетворен.

За съжаление, малко жени притежават вродена способност да разбират сексуалните потребности на мъжа и да му доставят удоволствие. Това трябва да се учи като изкуство.

Съпруга и любовница: Открийте разликите
Има жени, които успяват да откраднат мъжете от напълно благополучни семейства. Интересното е, че външно те приличат по нещо на съпругите, но се различават по отношението си към секса. Те могат да направят сексуалния живот на мъжа по-интересен и най-важното - знаят как да го възбудят по начина, по който той иска.

Как го правят?
• Те откликват на всички сексуални желания на мъжете.
• Не се страхуват да кажат за собствените си желания.
• Смятат, че спонтанното удовлетворяване на желанията е много важно.


Разбира се, не всичко е само секс. Има и нещо друго – в трудните моменти те не се държат с мъжа като със стар, верен приятел, а като любящи жени. Определено е хубаво да бъдеш приятел с мъжа си , но тук има една тънкост! Когато на мъжа му е трудно, може да го прегърнеш топло и да му кажеш приятелски: "Не се притеснявай, всичко ще бъде наред." Прекрасно е, нали?

Какво би могло да бъде по-добро от такова отношение? Ето какво. Другата жена в такава ситуация ще каже: "Скъпи, никой освен мен не разбира какъв изключителен човек си! " Как мислиш, при коя ще отиде?

Друга ситуация. Мъжът е много притеснен от конфликт на работното място и е изгубил желание за секс. Какво ще направиш? Докато ти вярваш и се надяваш, че вашият сексуален живот ще се подобри след като той се справи с проблемите си, Тя ще се държи нежно, докато не предизвика оргазъм, дори той да няма такова намерение.

Откъде да започнеш
Ако решиш да се учиш и да станеш по-добра, от къде да започнеш? Поговори с мъжа си за неговите еротични мечти. В началото няма да е толкова лесно, ако не сте свикнали да обсъждате тези неща. Може да се окаже, че той има желания, от които се срамува. Или сама ти да бъдеш шокирана от тях. Всичко това трябва да се преживее.
Ако успееш да преодолееш негативното отношение към мъжките желания, ще станеш сексуално по-зряла и умела любовница. И, подобно на много жени ще се убедиш, че това, което е изглеждало невъзможно и неприятно, в действителност ще ти донесе голямо удоволствие.

More from View Sofia

More Стил