Следва

Слуховете за сватба са развенчани. Принц Хари и Кресида Бонас се разделиха

Поразителна и по-гола от всеки друг път - Риана за френското списание Lui

Беше глупаво от наша страна да вярваме, че Риана не може да бъде по-секси, отколкото на последните й снимки за бразилския Vogue...

People of art преди 9 години

Беше глупаво от наша страна да вярваме, че Риана не може да бъде по-секси, отколкото на последните й снимки за бразилския Vogue, които разгледахме само преди малко, защото току що си дадохме сметка, че изобщо не сме прави в оценката си за нея.

Въпреки, че тя се крие под шапка и косата й е сплетена на плитки, барбадоската изкусителка е по-гола и по-гореща от всeки друг път на чисто новата корица на френското списание Lui.

Всички сме много добре запознати с почти всеки сантиметър от тялото й, така че наистина няма как да се изненадаме особено, но това не значи, че не оценяваме прелестите, които притежава тази гореща красавица. С тези снимки Рири направи нашата сряда още по предпразнична, а ние решихме да предадем това чувство и на вас. И въпреки, че кадрите вече са изтрити от официалния Instagram профил на певицата, където ги видяхме, скрийншотовете разботят въс ваша полза, така че само тук и вие ще можете да надникнете във фотосесията. 

Иии, ако сте момчета, опитайте се да не лигавите много клавиатурата...










 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра