Следва

Суинг, перли и дантели с триото Sentimental Swingers в омагьосващ ретро лайв

Ким и Кание вдигат първата си сватба този уикенд

Американската риалити звезда Ким Кардашян и рапърът Кание Уест ще минат под венчило този уикенд в Лос Анджелис преди да отлетят за Париж...

People of art преди 10 години

Американската риалити звезда Ким Кардашян и рапърът Кание Уест ще минат под венчило още този уикенд в Лос Анджелис преди да отлетят за Париж, където ще бъде сватбеното им тържество, съобщава сайтът "Контактмюзик".

Първоначално звездната двойка имаше намерение да се врече във вечна вярност във френската столица, но законите не страната не позволяват сключването на брак от чужди граждани, които не са пребивавали в страната най-малко 40 дни. Поради тази причина Кание и Ким ще се оженят в тесен кръг в Лос Анжелис.

Въпреки това най-одумваната двойка не се е простила с желанието си да отпразнува любовта си в Париж. Очаква се партито в най-романтичния град да бъде на 24 май. 



Бъдещата булка наскоро сподели, че двамата планират „малко и скромно тържество”: „Колкото повече го планираме, толкова по си даваме сметка, че ни се иска да е нещо много по-малко и в тесен кръг, а не пищно и шумно, както хората си го представят”.

36-годишният Канийе също участва активно в планирането на сватбата по думите на любимата си: „Знам, че има неща около подготовката, на които той държи много и заради това ги оставям изцяло в неговите ръце; има обаче други, които никак не са му присърце, например местата за сядане, и аз се заемам с тях”.



За медения си месец те са планирали да изхарчат 170 000 долара. Бившата съпруга на баскетболиста от НБА Крис Хъмфрис и рапърът са заедно от 2012 година и имат дъщеря Норт.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра