Следва

Apple на прага на най-голямата сделка в историята си

Седмичен ХОРОСКОП - 12 - 18 май

Тази седмица Maрс най-накрая ще стане стационарен, а това означава, че ще спре ретроградното си движение и ще...

Astro преди 9 години

Тази седмица Maрс най-накрая ще стане стационарен, а това означава, че ще спре ретроградното си движение и ще започне да се обръща, а през следващата седмица ще се върне към нормалното си движение напред. През първата половина на седмицата, той все още ще създава проблеми в работата или ще я насочва в неправилната посока. Но добрият аспект на Марс с Меркурий ще ни даде възможността да решаване делата си без чувства, емоции и гняв, под въздействието на момента, ще си припомним, че първо трябва да броим най-малко до десет и едва след това да действаме.

В средата на седмицата Maрс ще замръзне, а с него ще замрат много дела и планове, а аспектът на Венера с Уран ще предизвика внезапен изблик на много чувства, в живота ни може да навлезе нова връзка, но за съжаление най-вероятно ще завърши с разочарование.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Оптимизъм и увереност!


Типичните Овни тази седмица ще излъчват оптимизъм и увереност в себе си. Възможно е да почувстваш желание коренно да промениш външния си вид: да промениш прическата, стила, облекло. Това е особено вярно за жените, които най-вероятно няма да се разминат с посещение в салон за красота. През този период, може да се държиш малко по-шокиращо, да правиш неща, които не са ти свойствени. Най-вероятната причина за това ще бъде липсата на внимание и желанието да предизвикаш интерес към своята личност. Това е добър момент да завържеш нови запознанства, включително и романтични. Успешно ще върви ученето, но не може да се каже, че е най-доброто време за кариера. Въздържай се от излишни инициативи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разгледай детайлите!

През тази седмица понякога ще ти се струва, че си попаднал в прекрасния свят на своето детство и че всичко невъзможно е възможно. Най-вероятно ще се окажеш на точното място в точното време. Но в работата се отнасяй към задълженията си с по-голямо внимание, не пренебрегвай детайлите. През уикенда си отдъхни от шума и суетата и не отказвай ако някои реши да те поглези.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Помирение на личния фронт!

Ако си се скарал с любимия човек и не говорите, то тази седмица ще имаш възможността да се сдобрите. Опитай се да не показваш егоизъм и не демонстрирай инат в началото на седмицата, защото може лесно да разрушиш създаващото се примирие.

РАК 22.06 – 23.07

Духовни практики!


През тази седмица на Раците се препоръчва да поработят върху своите психологически комплекси. Ако се чувстваш неудобно или несигурно в някои жизнени ситуации, опитай да разбереш причините за това. Сега е прекрасно време за духовни практики, медитация, автогенни техники и точков масаж - всичко, което по някакъв начин помага да се намери вътрешна хармония. В същото време, това е доста проблематично време за брачните отношения. Опитай се да смекчиш своите лични амбиции и не поставяй пред партньора си неразрешими задачи. В противен случай може да възникнат разногласия по редица въпроси.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Акцент върху работа, кариера!


Лъвовете трябва да се съсредоточат върху кариерата и професионалните постижения. Те имат реалната възможност да подобрят социалния си статус, да получат повишение или да завоюват авторитет в професията. В началото на седмицата Лъвовете ги очаква много комуникация, суета и различни дребни дела. Те няма да имат и минута спокойно да поседнат. Ако готвиш нещо важно, планирай го за сряда или четвъртък. Тези дни са добри за презентация, за показване на резултата от дадена работа, за важни въпроси в бизнеса. Петък и събота са много подходящи за отдих, развлечения и духовни занимания. А останалата част от уикенда може да бъде посветена на ежедневни дейности и грижа за здравето.

ДЕВА 24.08 – 23.09

На кръстопът!


Ако си на кръстопът, не се безпокой и не насилвай събитията - времето и съдбата ще поставят всичко на мястото си. В живота ти и без това има твърде много притеснения, така че не трябва да се обезкуражаваш, в противен случай състоянието ти може да се влоши. Така че сложи болезнените мисли настрана и освободи ума си. Съдбата няма да те кара дълго да чакаш. Уикендът обещава да бъде изпълнен с интересни събития и това, което те тормози в някои моменти на несигурност може да се изясни.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В акция!


В началото на седмицата Везните ще бъдат активни, енергични и ще направят нещо полезно за себе Ще се “развихрят” напълно в партньорствата, бизнеса и личните отношения. Те ще покажат своята дипломатичност, ще успеят да постигнат съгласие по всички въпроси, така че и двете страни да са доволни, ще могат да намерят бизнес партньор, консултант, клиент, съюзник, а някои - дори съпруг или съпруга, и то там където никой не е очаквал. Ще ти върви в преговорите, сключените сделки и подписаните договори.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Партньорство в действие!

Скорпионите трябва да се фокусират върху сделките, договорите, деловото сътрудничество, отношенията със съпруг (съпруга), подготовката на сватба и всички други въпроси, които могат да бъдат отнесени към партньорството. За тях ще бъдат важни сряда и четвъртък. През тези дни трябва да планират най-важния момент от партньорството: началото на сътрудничество, сключване на договор, сватба, изясняване на отношения. При много Скорпиони ще се случи нещо важно и без тяхното участие, от само себе си. Това може да бъде бизнес-партньорство, запознанство с бъдещия съпруг (съпруга). Освен това, през тези дни са възможни конфликти с колеги. Уикенда ще бъде комуникативен, Скорпионите ги очакват срещи, общуване, разговори, разходки и пътуване.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Отговорност!

Дали ти се иска или не, но е време да дойдеш на себе си и да си свършиш работата, макар че понякога ще трябва да се справяш с еднообразни, но необходими дела. Постепенно емоциите ще се успокоят и всичко в живота ще се стабилизира, важното е сега да осмислиш отношението си към всяко задължение. Що се отнася до близките хора, трябва малко да намалиш взискателността си, в противен случай може да провокираш конфликти. Желателно е също така да отделиш повече време и внимание на децата, помагайки им навреме да се справят с възникващите проблеми.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Вътрешна енергия!


Козирозите ще почиват, ще се занимават с хобито си, ще намерят време, за да общуват с деца, ще ходят на срещи, партита и развлекателни мероприятия. Но напълно безгрижни няма да бъдат. За някои в сряда и четвъртък ще им бъде трудно да намерят общ език с членовете на семейството. Самодоволството и мързела на домашните ще се съчетава лошо с вътрешната енергичност на Козирога. Някои Козирози няма да имат проблеми в отношенията, но вътрешни кризи и преживявания ще ги накарат да стоят през тези дни у дома, въпреки поканата да излязат. Тези дни са добри за тези, които имат хоби, изискващо усамотение, тишина и концентрация.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Отваряй си очите на четири!

През тази седмица внимателно се вгледай в тези хора, които се интересуват от теб, застават често на пътя ти, питат те нещо или по някакъв друг начин попадат в полезрението ти. Много е вероятно сред тях да се окаже човекът, с когото да завържеш романтични или приятелски отношения (в зависимост от потребностите). Всякакви дела, свързани с преговори и контакти в този момент, ще протичат лесно, но монотонната работа и техническите аспекти, по-добре остави за по-късно, иначе може да се отнесеш твърде повърхностно към всичко и да допуснеш грешки.

РИБИ 20.02 – 20.03

Комуникативност!


Рибите ще трябва много да ходят, общуват, научават новини и като цяло ще чувстват, че животът около тях изобилства. Някои ще трябва да общуват и пътуват по работа, други ще извадят на разходка приятели, трети спешно ще се нуждаят от някаква информация и ще учат, четат и питат познати. Добра седмица за пътуване, оформяне на документи, проучване и покупка на кола.


Холивудската звезда Меган Фокс, която мъжете сочат за една от най-секси мацките сред звездните жени, навършва 28 на 16 май. Младата хубавица обаче е семейна от четири години, които споделя с колегата си Браян Остин Грийн и с когото имат две красиви момчета

More Astro