Следва

МИНАЛОТО: Непубликувани кадри от рекламната кампания на Dior пролет-лято 2005

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Е заглавието, което...

All fashion преди 9 години

Нова седмица, нова благотворителна кампания

Е заглавието, което ни се иска да споделяме с вас всеки понеделник. Ралф Лорън е титанът, който или е много навътре в дебрите на маркетинга, или искрено е загрижен за иновацията в борбата срещу рака. И докато материалната страна на нещата, със заложения у нея стрес и дисхарморния, подкопава нашето здраве, няма как да избегнем въпроса за искреността на материалиста. Но въпреки това сме положителни за предстоящата колаборация на Лорън и The Royal Marsden Cancer Charity, чийто старт ще бъде отпразнуван подобващо утре в компанията на звезди като принц Уилиям, Марио Тестино, Кара Делевин, Бенедикт Кмбърбатч, Кейт Бланшет, Ема Уотсън и Кейт Мос.



Харесваме и новата чанта на марката, която е в центъра на събитията - Giant Soft Ricky Bag в позитивно оранжево.

Цветето на живота…



Може и да не е особено популярно холистично учение, но ние сме развълнувани заради един нов сорт цветя, а именно – предстоящият StormFlower. Негов създател е електричната Черил Коул, а животът в него се очаква да надхвърли постиженията на природата. Позирайки сама в рекламната кампания на парфюма, Черил допълнително наелектризира очакванията с развихрена инстаграмска снимка. Има надежда и за социалните мрежи.

Конопът и неговите приложения...



… далеч надхвърлят употребата му за канализационни и медицински цели. Някои негови изтънчени прояви виждаме в конопената рокля на Жизел Бюндхен, по дизайн на Prophetic, носена на гала вечерята на Дружеството за Опазване на Дъждовните Гори в Манхатън, Ню Йорк. Супермоделът притежава две компании - Ipanema and Sejaa, които набират средства за запазването на жизненоважните за здравето на планетата територии. А роклята е като сън в лятна нощ, но в подобрения му от нежен дъждец вариант.

Седем е число с огромна символика, но когато то е дата през май е и Денят на Missoni на територията на Сан Фанциско



Едно нещо, което с удоволствие бихме публикували в Instgram, е удостоверение за официално отбелязван по света и у нас Ден на ViewSofia. И ако за нас това остава по-скоро в списъка с нещата за правене, отколкото в wishlist-ите, то Маргерита Мисони вече може да се похвали с подобна снимка в социалните мрежи. А и със заслужените от нея и от майка й Анжела Почетни дипломи на хуманитарните науки, присъдени им за постижения в областта на модата.

#bringbackourgirls трябва да е тагът на изминалата седмица





Той се отнася до кампанията за освобождаване на над 200 нигерийски ученички, пленени на собствена територия и е подкрепена от фешън икони като Алекса Чънг и президентши като Мишел Обама. Мястото на акцията отново е Instagram, а тенценцията е селфитата да стават с една идея по-смислени.
 

More All fashion