Следва

Шарлот Kазираги е лицето на първата грим линия от Gucci Cosmetics

Какво ново: Max Factor представя: Clump Defy Extensions & Facefinity All-Day Primer

Clump Defy Extensions от семейството на False Lash Effect е новата 3 в 1 спирала от Max Factor, която осигурява до 200% повече обем и дължина, като разделя и подрежда миглите перфектно, с 0% сплъстявания...

Beauty преди 9 години

Какво е това чудо?

Clump Defy Extensions
от семейството на False Lash Effect е новата 3 в 1 спирала от Max Factor, която осигурява до 200% повече обем и дължина, като разделя и подрежда миглите перфектно, с 0% сплъстявания.

На какво дължи уникалността и качествата си?

Спиралата е печеливша комбинация от формула за обем с удължаващи фибри и иновативна високотехнологична четка. Четката Anti Clump е първата четка на Max Factor против наплъстявания с ултра обемен ефект. Равномерно разположените, плътно прилепващи косъмчета не позволяват образуването на сплъстявания и обгръщат миглите , като ги оформят и разделят перфектно. Миглите са напоени с голямо количество туш за мега обем и впечатляващ резултат.

Как Anti Clump четката постига този мега обем?
Равномерно разнасяне на туша – спиралата се плъзга плавно и лесно и напоява всяка мигла с голямо количество туш. Гъсто подредени косъмчета – мястото между косъмчетата на четката е по-малко от обикновено, което предотвратява образуването на сплъстявания първо на самата четка, а следователно и на миглите. Това прави възможно многократно нанасяне и оформяне без слепване на миглите. 



Какво още не знаем?
Anti Clump четката е разработена по Clump Defy формула, която съдържа увеличаващи обема и дължината съставки като восъци и глинени частици. Те създават обем и дължина, над които може да се надгражда. Формулата позволява надслояване на пластовете, благодарение на полимерна система. Тя създава гъвкав, бавно засъхващ филм около миглата и позволява достатъчно „време за дооформяне“, така че спиралата да се нанася пласт след пласт до постигане на желаните обем и дължина. 

Новата спирала Clump Defy Extensions на Max Factor ще бъде на българския пазар през юни 2014г.



Трябва да се пробва: База за грим Facefinity All-Day Primer

И гримьорите на Max Factor като нас знаят, че тайната на безупречния и дълготраен грим е в перфектната основа. Базата за грим на MAX FACTOR - FACEFINITY ALL DAY PRIMER e ключовият и най-необходим продукт във всеки професионален гримьорски сет, защото подготвя кожата и създава перфектната матова основа, която издържа цял ден.

Max Factor извлича тайната дълготрайна съставка от фон дьо тена си бестселър - Facefinity All Day Flawless 3-in-1 и създава революционна формула на базата за грим - Facefinity All Day Primer с добавен слънцезащитен фактор SPF 20. Тайната на безупречната, дълготрайна визия са специални микро коректори, които работят усилено и абсорбират себума и изпотяването на кожата и осигуряват безупречен завършек на грима през целия ден.


Базата за грим ще бъде на българския пазар още този месец - май 2014г.

Още от днес (21 май 2014):

Помощ: _Кои са странностите в леглото, за които премълчаваме

Лилия Маравиля и Михаил Билалов в родния вариант на "Сексът и градът"

Б като _Библия, Б като Блог

Легендарният Danny Tenaglia се завръща в Yalta Club!

И още...

More from View Sofia

More Beauty