Следва

Синът на Алиша Кийс и Суиз Бийдз стана модел на Ralph Lauren

Сестрата на Аштън Къчър и Мила Кунис разходиха бъдещите си деца заедно

Освен, че актьорът очаква бъдещето си дете от Мила Кунис, той е на път да посрещне и още един нов член в семейството си. Става въпрос за неговия племенник...

People of art преди 9 години

Двойна доза бременни се е стоварила върху главата на Аштън Къчър. Освен, че актьорът очаква бъдещето си дете от Мила Кунис, той е на път да посрещне и още един нов член в семейството си. Става въпрос за неговия племенник.

Любопитни папараци, отново успяха да щракнат Мила, този път по време на нейната разходка със сестрата на своята половинка Тауша. Двете бяха засечени в Лос Анджелис, по женски, на пазар за цветя.

Тоалетите на момичетата си кореспондираха един с друг и предполагаме и чувствата и емоциите, които изпитват в този момент също.

Мила беше заложила на топ, макси пола с цветни орнаменти, авиаторски слънчеви очила и джапанки. Сестрата на Аштън пък носеше само рокля в подобен син цвят.



Наскоро източник близък до звездите пък разкри, че Деми Мур е била една от първите, които са разбрали за бременността на Мила Кунис. 

"Деми бе една от първите, на които Аштън се обади, когато разбра, че с Мила очакват първото си дете. Макар за много хора това да изглежда шокиращо, имайки предвид тяхната горчива раздяла, това е в стила на Аштън. Той бе наясно как тази новина ще се отрази на Деми, затова искаше да ѝ каже лично“.

Според приближени до актьора той иска да запази близко приятелство с бившата си съпруга. Те обаче не са сигурни доколко Деми ще е съгласна на подобно нещо, имайки предвид колко много я нарани Аштън.




 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра