Следва

Галерия"Нюанс" представя изложба на Кольо Карамфилов

Онлайн премиера на „Без заглавие“ на режисьора и сценарист Иван Москов

Една от петте състезателни двойки, които се класираха до предфиналния етап на Dancing Stars, ще отпадне от звездното състезание във вечерта на елиминациите...

Movies & TV преди 9 години

След представянето на „Без заглавие“ в Studio 5 преди почти година, сега Кинематограф ни напомнят за излизането на филма в уеб пространството, което ще се състои на 1 юни 2014г. в 20.00ч. на сайта им. С поредицата от онлайн премиери, част от които е и продукцията на Иван Москов, екипът, който работи за развитието на късометражното кино, цели българската публика да припознае онлайн средата като сцена.



Сюжетът, който „Без заглавие“ представя, със сигурност не е без идея. Във филма един писател (Иван Бърнев) се среща случайно с малко момиче (Леда Стоилова) и заедно създават мечтан свят върху белите страници, който постепенно излиза от тях и се прехвърля в реалността. Епизодично участие във филма има и майката на Иван Москов – Мая Новоселска.

Историята зад създаването на филма, който е с продължителност 20 минути, е доста дълга и изпълнена с перипетии. От зараждането на идеята до изпълнението ѝ изминават 6 години, през които Москов среща различни препятствия, но успява да съхрани идеята жива и в крайна сметка да я реализира.

От 1 юни можете да гледате „Без заглавие“ на сайта на Кинематограф.

Още от днес (22 май 2014):

Черен списък: 8 продукта, които нямат място в хладилника

От любов _към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Ицо Хазарта: Съжалявам за мисленето си от преди десетина години!

Това, което знам... с фотографа Никола Михов

И още...

More from View Sofia

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.