Следва

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Петя

Помощ: Как да определиш своя тип мъж

В живота има всичко: голяма романтична любов, любов като споразумение за сътрудничество между двете страни с договорено възнаграждение, любов, като удоволствие без ангажименти и клетви...

Стил преди 9 години

В живота има всичко: голяма романтична любов, любов като споразумение за сътрудничество между двете страни с договорено възнаграждение, любов, като удоволствие без ангажименти и клетви. Всеки избира за себе си тези взаимоотношения, от които се нуждае в даден етап от живота. Но за да не се превърнеш във вечно търсеща щастието и любовта, сменяйки мъжете, един след друг е добре да определиш какви качества трябва да притежава бъдещия ти партньор. Така че, от цялото разнообразие може да определиш и разграничиш твоя тип мъж.

Ако искаш да получиш скромно и срамежливо момче, което постоянно ще се налага да защитаваш, да обгрижваш и възпитаваш, обърни внимание на тип "мамино синче". Всеки един може да се отнася към този тип мъже, независимо от биологичната си възраст. Имаш ли силен майчински инстинкт? Харесва ли ти да направляваш мъжа към правилния път и да взимаш вместо него отговорни решения? Тогава се запаси със спокойствие и много търпение и отглеждай своето "мамино синче", моделирайки в него това, от което се нуждаеш.

В пълна противоположност на "мамините синчета" е мъжът тип "тиранин". Той винаги ще знае най-добре от какво имаш нужда и на теб не ти остава нищо друго, освен послушно да изпълняваш командите му и да вършиш задълженията си (които, между другото, пак той ще определя). Ако определено имаш нужда от някой, който да боготвориш и да слушаш безпрекословно, спри избора си на "тиранин".

Ако си уморена от мъжете-тирани може да поискаш нещо топло и сърдечно, разбиращо и подкрепящо. Тогава ще се наложи да потърсиш мъж тип "мой човек". Той ще бъде открит и мил, винаги ще бъде до теб, ще го заобичат всички твои приятелки, само че да стигнеш наистина до сърцето му ще бъде трудно. Ако си готова да спечелиш мъж-приятел-приятелка в едно лице и си готова да срещнеш зад видимия оптимизъм една ранима душа, тогава мъжът тип "мой човек" би бил истинска находка за теб.

Ако искаш празници, подаръци, цветя, леки и красиви отношения, обърни внимание на мъж тип "Дон Жуан". Тези представители на силния пол винаги знаят как и с какво да очароват една жена и да я накарат да се почувства като богиня. Само не забравяй, че всеки празник рано или късно приключва. И в периода на "бурните чувства" трябва доста да се постараеш, защото на такива мъже жената е интересна до тогава, докато тя все още не е напълно завладяна.

Още от днес (27 май 2014):

Петте неща, които_ НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Жизел и Неймар "опасно близки" на корицата на Vogue Бразилия

Love to quote: 7 _зареждащи цитата за по-богата седмица

Жълт бутон _ Люси Дяковска призна: Разделих се с Камелия

И още...

More from View Sofia

More Стил