Следва

Четиво в четвъртък: "Погледни отново" от Демиан Букай

Това любов ли е? Ума Търман и Куентин Тарантино подозрително близки на фестивала в Кан

Медиите приписаха на двамата любовна афера и свързаха всичко логично с раздялата на Ума преди месец с финансиста Арпад Бюсон, който е баща на дъщеря й Розалинд...

People of art преди 9 години

Отдавна знаем, че тя е негова муза, но това не обяснява запечатаната от фотографите близост между тях двамата преди дни. Ума Търман и Куентин Тарантино се появиха няколко пъти заедно по време на филмовия фестивал в Кан миналата седмица и изглеждаха наистина щастливи в общата си компания.

Разбира се, слуховете веднага последваха.
Медиите преписаха на двамата любовна афера и свързаха всичко логично с раздялата на Ума преди месец с финансиста Арпад Бюсон, който е баща на дъщеря й Розалинд. 

Заговори се дори затова, че новоизлюпената двойка е наела вила в южната част на Франция и изживява бурно възродилата се между тях любов.

Според източник на Us Weekly двамата са имали нещо и преди, но чак сега са съумели да се съберат. Същият допълва, че Куентин обичал блондинката от години и само чакал удобен момент, за да я има отново до себе си.

Дали всичко това, което се пише и говори е истина никой не би могъл да знае, докато двамата не го потвърдят или отрекат официално, но определено биха се наредили в челните позиции на любимите ни двойки!

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра