Следва

Тялото: Ядеш това, което иска характерът ти!

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 юни

Началото на седмицата е добро за развитието на всякакъв бизнес. Особено важно е да не губим от поглед онези...

Astro преди 9 години

Началото на седмицата е добро за развитието на всякакъв бизнес. Особено важно е да не губим от поглед онези аспекти от живота, които са свързани с новини, информация, комуникация, размисъл, учене, транспорт и пътуване, кореспонденция. Слънцето в знака Близнаци прави живота ни по-оживен. Събитията се развиват бързо и следват едно след друго. За да успеем във всичко, трябва да бъдем подвижни и любознателни. Ако размишляваме дълго, може да пропуснем нещо. На преден план излизат такива неща, като учене, оформяне на документи, решение на въпроси, свързани с транспорт, пътуване, запознанства и общуване. Всички ние постоянно ще се сблъскваме с новини. Често от нас ще се иска нещо да предадем на други хора. Важно е да бъдем добре информирани във всяка една ежедневна ситуация.

Меркурий е в знака Рак и говори за силно влияние на емоциите върху мисленето, субективност и пристрастие, което може да доведе до грешки в работата. Но, ако имаме някакви идеи, по-добре е да започнем да ги реализираме през първата седмица на юни, тъй като по-натам ще бъде по-лошо.

В сряда Венера ще бъде в хармоничен аспект с Нептун (секстил 60°) и в този, и в близките дни моментът е добър за любовни срещи. Настроението ще бъде романтично, а интереса към изкуството, поезията, красотата ще се засили.
В петък Слънцето ще бъде в секстил (хармоничен аспект 60°) с Уран и ще имаме склонност към иновации, експериментиране, ще бъдем в хармония с колектива. Ще се стремим към лична свобода, но в същото време ще се нуждаем от приятелска подкрепа. Има вероятност от творчески прозрения, срещи с приятели и съмишленици, но новото ще се появи най-вече въз основа на старото.

Меркурий в събота ще стане ретрограден и ще засили вдълбаването в себе си или в миналото, но това няма до води до прогрес. Тази ситуация ще продължи до 1-ви юли. През това време е добре да се занимаваме със вече започнати дела или да се върнем към стари проекти.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Спокойна седмица!


Тази седмица ще бъде относително спокойна за теб, няма никакви сериозни промени или важни събития. Към средата на седмица, може да станеш прекалено бъбрив, което ще дразни околните, но това няма да доведе до нищо чак толкова неприятно, така че не се ограничавай в комуникацията. Но да действаш като арбитър в чужд спор не е необходимо, това, което може да направиш е само да дадеш съвет, за да сдобриш хората. С финансовите проблеми е добре да се заемеш в края на седмицата, през този период бъди по-икономичен или си открий спестовна сметка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Първо приоритетите!

Благоприятна седмица, ако се каниш да си отдъхнеш или да се заемеш с леки текущи задачи, периодът е добър да положиш грижи за себе си, за своето физическо и духовно тяло. Налице е тенденция към конформизъм и залежаване вкъщи, нежелание да правиш каквото и да било. През тази седмица такъв подход е допустим, но с мярка, тъй като е необходимо първо да се заемеш с приоритетните дела у дома.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Съзерцание и комфорт!

Тази седмица ти е дадена за отдих. Ако имаш възможност да отидеш на почивка, прекарай известно време на тихо място (например в гората или на тих морски курорт), тъй като през този период нараства нуждата от съзерцание и комфорт. Ще се чувстваш добре в уединение. Междувременно, първата половина на седмицата е неблагоприятна за кариера. Висшестоящите може да получат невярна представа за теб, но да ги убедиш в обратното ще бъде трудно. Втората половина на седмицата е благоприятна за спортни и творчески дейности.

РАК 22.06 – 23.07

Благоприятно време!


За теб това е много благоприятна седмица. Не трябва да очакваш някакви особени постижения, но и спокойният живот в приятна обстановка също е много добро събитие, макар и не толкова забележимо. Във финансовия сектор те очакват малки парични постъпления. Да се опитваш да промениш ситуацията, да търсиш нова работа и т.н. сега не е подходящо, това е време на очакване, когато не е необходимо да предприемаш конкретни действия, а да изчакаш резултата от свършената досега работа и да се възползваш от нейните плодове, които предвещават да бъдат благоприятни за теб.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Строг и взискателен!


В началото на седмицата може да бъдеш прекалено строг и взискателен към околните. Може би в своята оценка на другите ще бъдеш прав, но не на всеки ще му бъде приятно и затова рискуваш да останеш сам. През втората половина на седмицата е време за размисъл, самота, както и за труден избор. Ще трябва да вземеш решение за това как да процедираш по-нататък и всяка една от посоките ще бъде по своему добра, но да избереш нещо конкретно едва ли ще успееш сам. Нещата ще започнат да се нареждат през следващата седмица.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Разнообразни събития!


Седмицата ще бъде богата на разнообразни и важни събития в твоя живот. Ще имаш възможността да изгладиш наболели проблеми, да стабилизираш финансовото си положение. Периодът е подходящ както за сключването на нови сделки и договори, така и за приключване и окончателното разрешаване на започнати работи. Няма да ти липсва инициативност, както и лидерски сили, което ще ти позволи да обърнеш ситуацията в твоя полза. Големите придобивки, както и инвестициите ще бъдат успешни.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Творчество, интуиция!

В началото на седмицата, не взимай никакви важни решения е се опитай, до колкото е възможно, да поемаш по-малко отговорности. В същото време, информацията ще се възприема добре, но мисловния процес ще е малко затруднен. Лесно ще ти се получават работи, изискващи творчество, интуиция, а не логика. Към средата на седмицата ситуацията ще се промени и способността ти да командваш и да вземаш властни решения значително ще се засили, което ще ти позволи лесно да разрешаваш сложни проблеми. Това ще се отрази положително върху финансовото ти състояние. Моментът е благоприятен и за нови начинания.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Романтика!


Първата половина на седмицата е благоприятна за теб, особено в областта на романтиката. Имаш всички шансове да завържеш нови познанства, които ще бъдат много обещаващи в бъдеще. Този период е добър също за разрешаване на финансови проблеми, особено ако се изисква от теб да участваш активно и ако планираш да започнеш нещо ново. В края на седмицата може да проявиш несдържаност и да бъдеш прекалено агресивен, а това може да се отрази зле на емоционалното ти състояние, както и на отношенията с хората, които обичаш. Ако успееш да насочиш тази енергия в конструктивна посока, да отделиш време за общуване и за отстояване на своите интереси, може да извлечеш от това значителна полза.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Динамика и наслада!

Началото на седмица ще бъде много забързано, но тази динамика и бързото развитие на събитията няма да бъде уморително за теб, а напротив, то ще бъде леко и забавно. Ще можеш се наслаждаваш, наблюдавайки колко лесно и благоприятно се развиват събитията около теб, как всичко се нарежда точно така, както ти се иска, без никаква намеса от твоя страна. Важен акцент през седмицата ще бъде постигането на спокойствие и събитията ще се случват такива, каквито са, без да се опиташ да се намесваш или нещо да променяш. В този период може да черпиш мъдрост от собствения си житейски път.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Напрегната и конфликтна седмица!


По време на този период, може да възникнат много идеи, проекти и желания, които трябва да бъдат реализирани, но липсата на готовност за внимателно планиране, а понякога и твърде егоистичният подход към ситуацията, може да доведе до това, сам да си навлечеш неприятности. За да оправиш положението, трябва да търсиш пресечни точки и да поддържаш равновесие, като не прекаляваш с налагането само на своите идеи и желания. Обърни внимание на планирането и бюджета, действията ти трябва да бъдат по-обмислени и по-малко емоционални.

ВОДОЛЕй 21.01 – 19.02

Романтични запознанства!


За теб това е време за нови романтични запознанства, различни любовни интриги и за появата на любовен триъгълник, а може и многоъгълник. Вярно, отношенията ти не винаги ще бъдат обвързани единствено с чувства, в някои от тях ще има и материален интерес. Но ако всичко това е добре балансирано, в крайна сметка може да се получи двойка с общи материалистични и идеалистични възгледи, а такива отношения са много трайни. Сред всички запознанства през тази седмица, ще бъде важно да помислиш добре над тази кандидатура, която отговоря на твоите интереси. Отдели повече време за това.

РИБИ 20.02 – 20.03

Агресивен и романтичен!


В началото на седмицата ще бъдеш по-нервен, агресивен и дори може да започнеш да се нахвърляш на хората, но това скоро ще премине и дори да се скараш с някого, няма да има никакви последствия. Към средата на седмицата ще се изостри романтичното ти настроение, а това може да бъде знак за започване на нови отношения. Към края на седмицата новото запознанство или събудени чувства към вече е познат човек ще придобие конкретна форма и от обикновени емоции може да ескалира в пълноценни отношения.
 
Зодия Близнаци, родената на 4 юни Анджелина Джоли е толкова прекрасна в своята голяма роля на майка на голямо семейство, закрилница, благотворител и супер успешна актриса, че разбираме защо нейният Брад Пит я гледа ТАКА. Като единствена! 

More Astro