Следва

Сериалът „Демоните на Да Винчи“ с нов, трети сезон

12 актуални знаменитости, подходящи за винтидж реклами

Едни от най-актуалните съвременни знаменитости в сюжета на ретро реклами, продавайки това...

People of art преди 9 години

Винаги сме безкрайно доволни, когато попаднем на оригинална идея като тази. В случая на работата на ситуирания в Париж арт директор Дейвид Редон, който създава изключително симпатичната серия постери с името "Ads Libitum".

Това, което дизайнерът е направил е да постави едни от най-актуалните съвременни знаменитости в сюжета на ретро реклами, използвайки това, в което те са най-известни, за да насърчи продажбите на несъществуващите продукти.

Дейвид започва работа по проекта миналото лято, като му трябва един или два часа, за да създаде всяка реклама, да я обработи с фотошоп, да добави лого или специално оформление. С днешна дата той вече е събрал цяла колекция от винтидж плакати, които носят различно, модерно и много добро настроение.

Избрахме част от нещата на Дейвид, за да ти ги покажем, а всички останали можеш да намериш в неговия профил в Behance тук!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра