Следва

Станислава Кара се завърна от Лондон, където се срещна с актьорите от лентата "Който оцелее ще разказва"

4 партита в ROCK IT, месец преди SOFIA ROCKS

До 6-ти юли има малко повече от месец и SOFIA ROCKS ще се погрижи юни да бъде доволно запълнен с подгряващи събития, които да поддържат настроението преди стадион „Академик“...

Music преди 9 години

До 6-ти юли има малко повече от месец и SOFIA ROCKS ще се погрижи юни да бъде доволно запълнен с подгряващи събития, които да поддържат настроението преди стадион „Академик“.

През юни софийското рок заведение ROCK IT става домакин на 4 събития. Музиката, разбира се, отново ще бъде специално избрана и гравитираща около 30 SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST и OSSY.



Маратонът стартира на 4-ти юни с акцент върху всички банди от SOFIA ROCKS 2014, след което историята ще се повтаря всеки четвъртък до края на месеца. На 11-ти - нощта ще е посветена единствено на хедлайнърите THE OFFSPRING, за да се присетим за невероятната поп-пънк енергия на бандата и бунтарския й дух. На 19-ти DJ Краси Москов и DJ Тони ще стартират в тандем “The Best of Sofia Rocks (official warm-up party)“, съчетано с горещи танци на пилон от момичетата на Sonya Pole Studio. На 26-ти юни българската банда BETTER THAN GREY ще направи лайф с кавъри на THE OFFSPRING и други съвременни пънк банди.

Но това не е всичко! Освен с музика на бандите от тазгодишния лайн-ъп, от всяко събитие двама щастливци ще си тръгват с билет за невероятното шоу на 6 юли. 
 

Още от днес (5 юни 2014):

Помощ: Какво да направим ако агресията Му е в повече?

Лупита на плажа! Нионго изумителна на Хавайските острови

Слънцето, мой приятел! Специална поредица по въпросите за слънцезащатата на View Sofia & BIODERMA. Въпрос#2

От любов към големия екран: _какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Малко съблечена и много красива - Кирстен Дънст за Madame Figaro

И още...

More from View Sofia

More Music