Следва

Ново уеб приложение разкрива дали онлайн образът ти отговаря на действителността

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Капка

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или...

Стил преди 9 години

Да носим сандалите си в ръка, да изпием коктейла си на тротоара, да бием път чак до другия край на света, или поне България, за едно-едничко, най-много две потапяния в хладното море, са ни присъщи и напълно приемливи странности, оправдани от лятото и необходимостта му да е толкова неприлично - босо, спонтанно, разголено, мокро.

Такъв е и нашият сценарий за един уикенд, малко по-дълъг от обичайния, например от петък следобед до обедно време в понеделник, предварително планиран или решен в последния момент, който да ни разсее от всичко сериозно, да ни презареди за новата седмица, да даде тон на жадувания ваканционен сезон.

В един куфар, не какъв да е, а красив, червен, секси и надежден, с името Samsonite, пет от нас, редакторите на ViewSofia, събрахa най-необходимото и няколко неща за разкош, напълно в стила на кратката ни, но пълноценна лятна почивка.

Кой какво сложи в своя Samsonite ще покажем в следващите пет дни. И първа е най-големият приключенец сред нас:

Капка

Никъде не тръгвам без моето ветроустойчиво яке на ситни точки, защото пък никога не се знае дали пътят към плажа няма да мине през някой високопланински курорт. Винаги нося и скицника с мен. Когато вдъхновението дойде внезапно, да рисувам с думи или картини по белия лист е част от цялото удоволствие на приключението.
Термочашата ми винаги е готова да ме зареди с енергия, а една луксозна свещ никога не е излишна, защото романтичните моменти въобще не са изключени. Като приятелка на природата, аз си падам по флоралните мотиви и здравословните хранителни добавки...

И тъй като обожавам вкуса на ароматна сладко-кисела къпина, напитката, без която лятото няма същия очарователен вкус, е Somersby сайдер с любимия ми горски плод. Изстуден и направо от бутилката, защото така е много секси. 













И така в моя куфар за един дълъг уикенд слагам: 

Кърпа със зебров принт, H&M
Лека памучна риза на черно-бяло райе, H&M
Кожени сандали, H&M
Роба с растителен принт, ViewSofia Shop
Колие от рециклиран картон и текстил
Цял бански с надпис, H&M
Цял зелен бански, ViewSofia Shop
Скицник
Свещ, Gucci
Ветроустойчиво яке за всеки случай
Фотоапаратът ми Canon
Шал с принт, ViewSofia Shop
Вечерен топ с пайети, ViewSofia Shop
Шампоан и балсам Pantene от серията Pantene Thick & Strong
Хранителна добавка, Alive!
Чаша за кафе
Пижамка
Книги - задължително е да са повече от една. Макар и кратък да е дългият уикенд, никога не знам какво ще е настроението ми на следващия ден. Избирам две заглавия от издателство „Изток-Запад”. Не че съм кариерист, но винаги търся начин да се информирмирам и усъвършенствам.
"Безплатното" на Крис Андерсън разкрива защо компаниите за безплатни продукти (Гугъл, Линукс например) са сред най-богатите на световния пазар. 
"В мрежата: ръководство за блестяща кариера" на Тамара Ериксън пък дава полезни насоки за как да използваме уникалните си способности, за да се свържете с изменящия се бизнес свят и да се ангажираме професионално с хората около нас.
 

More from View Sofia

More Стил