Следва

Кара, Сюки и Малайка са свежите лица в новата кампания на Burberry

Кара Делевин с капсулна колекция за DKNY

Кара Делевин ще създаде капсулна колекция за DKNY. 15-те неща по...

All fashion преди 9 години

Кара Делевин ще създаде капсулна колекция за  DKNY. 15-те неща по дизайнерското усмотрение на модела ще се появят в продажба през ноември тази година. 

Младата британка и стрийт лейбъла на Donna Karan си партнират успешно от поне две години чрез кампаниите, на които госпожица Делевин е лице. 

„От самото начало на нашата съвместна работа DKNY влияят на стила ми и съответно на моите дизайнерски идеи.”, споделя Кара за това колко важна за нея е марката.

А относно това какво ще видим в колекцията на Делевин, пак разбираме от самата Кара:

„За мен всичко започва от топа. Това е задължителната дреха в гардероба. И още - много спортни елементи и гащеризони. Желанието ми бе да създам дрехи, които могат да влизат в различни роли - веднъж в мъжкия инспирирани ансамбли или в по-официални, както и в чисто ежедневни комбинации.

Така в тази колекция ще има топове, тениски, панталони тип анцуг, както и жестоки кожени бомбър якета. И разбира се, страхотна парка, истински must-have за града." 

Феновете на Кара пък ще имат шанса да се снимат в рекламната кампания за колекцията вместо модела. Всеки може да участва, стига да публикува своя снимка в Instagram с хаштагове #CaraWantsYou и #Cara4DKNY. 

Това не е първи дизайнерски опит за британката. През февруари популярната моделка представи собствена колекция чанти за Mulberry.


 

More All fashion