Следва

Днес избрахме: Clear Difference от Estée Lauder

Слънцето, мой приятел! Специална поредица по въпросите за слънцезащатата на View Sofia & BIODERMA. Въпрос #3

Страдам от проблем, който мисля, че няма да се реши. Розацеята е неприятно и сякаш неподатливо на лечение...

Hair преди 9 години

Жадуваното слънце припича от дни и напомня, че лятната грижата за кожата на лицето, ако все още не е започнала, то трябва да стартира не по-късно от днес. Слънцето не е враг, а приятел пръв, то носи само положителни емоции, но за да го превърнем в свой другар, е нужно да неутрализираме вредите му чрез правилните продукти и безценните експертни съвети, които ще ви даваме в една поредица, посветена на слънцезащитата. 
В нея всяка седмица в каре Питай ме, Питай ме специалисти от дермокозметичната компания BIODERMA ще отговарят на въпроси на читатели, изпратени ни по-рано на електроната поща, касаещи някои от най-упоритите проблеми с кожата на лицето. 

Въпрос 3: Изпратен от Людмила Филева

Страдам от проблем, който мисля, че няма да се реши. Розацеята е неприятно и сякаш неподатливо на лечение състояние, с което се свиква трудно или дори невъзможно. И все пак, след като проблемът е налице, бихте ли ме ориентирали какви са стъпките за защита, грижа и съхранение на кожата на лицето ми с този проблем. Особено силно розацеята се изявява при мен по страните и към носа. Какво да ползвам, име ли изобщо средство за защита от стареещото действие на слънцето. Благодаря!

Препоръката на експертa от BIODERMA д-р. Анелия Ботева



Препоръчвам ви програма за цялостна грижа за вашата кожа в три стъпки:

1. Хигиена: Sensibio H2O AR мицеларна вода, специално създадена за кожа със зачервявания
2. Ежедневна грижа: Sensibio AR крем против зачервяване - вечер
3. Слънцезащита: Photoderm AR крем с висока защита (SPF50+/UVA33), който изравнява тена – сутрин
.
 

More Hair