Следва

Кайли с лимоновата коса - дебют на 2020

Масло от шипка за здрав тен и луксозен блясък

Нова година, нова бюти мания

Face преди 4 години

Маслото от шипка е сред най-обичаните разкрасяващи средства, които бюти гурутата упорито използват през последните няколко години. За благотворното му влияние върху кожата се носят легенди, а успешното таргетиране на фините линии, розацеята и акнето му печелят верни последователи в лицата на Миранда Кер, Гуинет Полтроу и Кейт Мидълтън.

Със силните си антиоксидантни свойства шипката се бори не само с гореспоменатите проблеми, но и още предпазва кожата от влиянията на околната среда, включително изключително мръсния въздух и замърсяванията; възстановява липидната бариера на кожата, което му качество го прави особено подходящо за употреба през зимния сезон. Най-ефективният метод за извличане на всичките полезни витамини и Омега мастни киселини е именно под формата на масло, което поддържа клетките на кожата здрави и забавя разпадането на колагеновите влакна, за да се радваме на изравнен тен и здравословен блясък през целия ден.

В този ред на мисли, сдобиването с едно подобно шишенце, пълно с почти магическа за кожата отвара, е абсолютно наложително и стои на челна позиция в списъците ни с бюти придобивки, които трябва да изпробваме още сега. Подбираме най-добрите седем, спрямо пазара и оставените от потребителите ревюта, в галерията горе и пазаруваме с един клик>>>

 

More Face