Следва

Мелани Грифит иска попечителство над трите общи кучета с Антонио Бандерас

Тодор Славков: Предлагали са ми брак 40 пъти

Тодор Славков: Предлагали са ми брак 40 пъти

People of art преди 9 години

Не я искам тая държава! То и държава не остана. По-добре да я закрием. Това заяви в „Тази неделя" Тодор Славков - внук на бившия Първи по времето на социализма Тодор Живков. „Най-тъжното е, че нищо не зависи от нас. Ако ме питаш дали съм искал да стана политик, ще ти кажа откровено - никога не съм искал. Но са ме канили от много партии и винаги съм отказвал", каза още той и допълни лаконично: „Аз не ставам за политик".

Запитан кои са били любимите му привилегии по времето на всевластния му дядо, той отговори: „Не сме имали чак кой знае какви привилегии. Но имах лична кола например. Имахме охрана. Всъщност бях много малък по това време. Но когато тръгнах по детски рождени дни и излязох от моя кръг, видях, че другите деца живеят по коренно различен начин".

Тодор каза още, че той и сестра му били „държани много изкъсо". „Не бяхме лигави деца, които си позволяваха всичко. Няколко жени се грижеха за нас и те следяха да не правим каквото си поискаме".

Внукът на Тато сподели, че най-хубавите моменти от „онова време" са тези със семейството на Нова година и летните ваканции на морето. „Не бих си избрал други родители. Те вероятно биха си избрали друго дете", коментира още Славков и допълни, че се старае да бъде добър баща.

„Имаш ли жена до себе си в момента?", полюбопитства тв водещата Диана Любенова. „Не, нямам. Но са ми предлагали брак... Около 40 пъти. Бил съм семеен мъж. И съм издържал 7-8 години. Нямам конкретен тип жена. Нямам предпочитания", каза още Тодор Славков.

„А какво ти липсва в момента?", попита тв водещата. „Ами, честно казано, липсват ми 1 милиард долара", отговори с усмивка Тодор Славков.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра