Следва

We love: една хубава Джулия, няколко котета и чиста скандинавска мода

Мос и Делевин - първият кадър от съвместната им кампания за Burberry най-сетне се появи

Баба и внуче... Е, не точно, но това беше първата асоциация, когато...

All fashion преди 9 години

Баба и внуче...
Е, не точно, но това беше първата асоциация, когато след дълго чакане се взряхме в първия кадър от есенно-зимната рекламна кампания на лондонската Burberry.

Главни действащи лица:
- в ролята на бабата - Кейт Мос
- в ролята на внучето - Кара Делевин.

При второ вглеждане виждаш, че двете блондинки са почти като сестри, и на практика не може да се отсъди, че ги делят едни двайсетина години време. Но че Кейт е жива икона и много по-гот й стои когато е сама, защото има невъобразимия талант да изпълва всеки кадър, е наистина така и Кара е леко като поканена на гости племенница.

Иначе, че двете мацки ще украсят актуалната кампания на бранда се знаеше отпреди няколко месеца поне. Тогава "племенницата" Делевин сподели радостната вест, илюстрирана с фото, с феновете си в мрежите.

Сега вече в блога на Кара зае място и финалният резултат от съвместната работа на двете манекенки. Кадърът е на Марио Тестино.

Иначе, Мос и Делевин си другаруват не отскоро - Кейт служи на по-младата Кара като гуру, ментор и закрилник на манекенското поприще от доста години вече и двете не го крият.

Освен сериозната част, Кара Делевин споделя с почитателите си още, че в момента се намира на остров Бали, и пуска като доказателство импровизирана фотосесия, на която тя видимо е гола, а закачките се свеждат до знака "Стоп" и две светнати фенерчета.

Различни класи!, ни идва вместо финал...

More All fashion