Следва

Какво да четем: Бестселърите на книжния пазар у нас през Юни

Денди праща Николета на съд

Денди праща Николета на съд

People of art преди 9 години

Светският критик и писател Любомир Милчев-Денди смята да съди новоизпечената лайфстайл журналистка и тв водеща Николета Лозанова. В едно от последните си предавания „Поверително от NL” плеймейтката направи нелицеприятен репортаж за бохема. Според Денди това, което е монтирано, е повод човек сериозно да се нервира. Милчев дори нарекъл съпругата на Валери Божинов “леко малоумна”.

„Николета Лозанова трябва да бъде съдена, защото тя няма право да снима когото и да било, да го следи и т.н. Тази дама е леко малоумна, може би и целият й екип, защото когато даваш кадри, трябва да има някаква логическа последователност – аз в „Пирогов” ли съм, или в аристократичния си дом?!… Трудно е да се търси логика от подобни създания! Може и да я съдя”, заканил се Денди, цитиран от bulgaria.utre.bg.

Денди не е първата известна персона, която роптае против неволното си участие в папарашкото предаване на Ни Ло. През ноември миналата година дъщерята на Христо Стоичков Мика изригна в социалната мрежа, след като футболната съпруга й посвети цял брой от светското си предаване.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра