Следва

Новак Джокович каза "Да!" на бременната Йелена Ристич (снимки)

Кристина Агилера отпразнува края на бременността си с "бейби шауър" празненство

Кристина Агилера организира частно парти послучай раждането на второто си дете в неделя.

People of art преди 9 години

Кристина Агилера организира частно парти послучай раждането на второто си дете в неделя. Близо 50 души присъстваха на "бейби шаур" празненството, а певицата изглеждаше истински щастлива, въпреки наедрелите си форми.

Кристина, която освен че ще роди в близките седмици, планира да увековечи с още едно събитие тази година. Блондинката смята да се омъжи за половинката си Матю Рътлър на Коледа и сериозно обмисля сватбата им да бъде в някой тропически рай. Тя иска да се омъжи няколко месеца след раждането на дъщеря им.

 

Кристина, която има един син от бившия си съпруг Джордан Братман, иска "по-лежерна" сватба.

"Церемонията няма да има религиозна част. Предишния път, когато Кристина се омъжи, двамата получиха благословията на равин. Този път ще бъде по-лежерно", казва източник.

Матю предложи брак на певицата през февруари. Смята се, че той е отделил цяла година за дизайна на перфектния годежен пръстен.

Кристина Агилера и Матю Рътлър се запознаха през 2010-а по време на снимките на филма "Бурлеска"

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра