Следва

Търси се "История с велосипед"

Пребиха Иво Аръков в Манастирски ливади. Актьорът потвърди!

Пребиха Иво Аръков в Манастирски ливади. Актьорът потвърди!

People of art преди 9 години

Актьорът Иво Аръков е бил нападнат и бит с метални пръти през изминалата нощ в столичния квартал „Манастирски ливади“.
Актьорът е бил атакуван от маскирани лица снощи в "Манастирски ливади" в столицата. От побоя той има разкъсна рана на главата, научи БЛИЦ.

Иво Аръков изпрати отворено писмо до медиите, в което заявява категорично, че причините за побоя са му непонятни. Във Фейсбук актьорът допълни: "Обичам страната си, но не и държавата..."

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава богу не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия" - пише Иво.

След инцидента Аръков е откаран във ВМА, където е прегледан и освободен за домашно лечение. "Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!", заяви Аръков.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра