Следва

INSTAGRAM моменти: До EXIT и назад!

Всичко е по-хубаво, когато е по две! Жизел Бюндхен отпразнува рождения си ден със своята близначка

Двойно по-забавен беше 34-тия рожден ден на Жизел Бюндхен, която го отпразнува в компанията на своята сестра близначка Патриша Бюндхен...

People of art преди 9 години

Двойно по-забавен беше 34-тият рожден ден на Жизел Бюндхен, която го отпразнува в компанията на своята сестра близначка Патриша Бюндхен.

Двете духнаха свещичките на тортата, направена специално за общия им специален ден и украсена с жълти тропически цветя в унисон със заобикалящата ги среда, и се отдадоха на интимното празненството край Океана, наслаждавайки се на слънцето, пясъка и вълните.



Бразилският супермодел оповести на всички, още в четвъртък, че излиза в заслужена лятна отпуска покрай предстоящия й личен празник. Жизел сподели щура снимка в социалната мрежа, на която се вижда, че детето в нея е все още живо, а към кадъра написа: „Най-накрая почивка!“.

Запознати с хонорара на Бюндхен оповестиха, че всеки ден, в който тя си почива, в банковата й сметка НЕ влизат по 148 000 долара. Именно на тази сума се изчислява дневната заплатата на красавицата, което напълно обяснява факта защо тя е най-високоплатеният модел в света.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра