Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

PRETTYBOX изкушения за месец юли

Цветна и летна, с грижа и красиви ухания, можем да очакваме всичко в...

Hair преди 9 години

Цветна и летна, с грижа и красиви ухания, можем да очакваме всичко в юлската кутия с бюти изненади от PRETTYBOX. В малкия по размер, но пълнокръвен по съдържание пакет, опакован като истински подарък се съдържа цяла вселена от козметични продукти.

Ето какво ще откриете в нея:

BVLGARI Пленяващото дуо OMNIA CRYSTALLINE EDP + EDT (2 x 1,5ml)

Оригинален размер: EDP 25ml/88лв. 40ml/ 135лв, 65ml/ 166лв: EDT 25ml/ 88лв. 40ml/ 117лв, 65ml/ 142лв

Omnia Crystalline L'Eau de Parfum е мек и плътен с искрящата чистота на прозрачния кварц, 'той разкрива една модерна чувственост Предназначен за жената икона. Omnia Crystalline L'Eau de Parfum подчертава бляскавата женственост, която я прави неустоима.

Omnia Crystalline EDT е букет от свежест, който се ражда за живот от светлината на кристала, разкривайки чертите на чистата женственост. Символ за сияещата и неустоима X светлина, това ново ухание изразява грацията и баланса на спонтанната и решителна жена. чиято красота е подчертана от дискретна чувственост.

I LOVE Cosmetics Душ гел с аромат на Сочна Диня, Мента & Шоколад или Вкусни Мандарини, (250ml)
Оригинален размер: 250т1 /7.20лв

I Love .. представя в PRETTYBOX най-новите аромати за под душ. Всеки от тях съдържа омекотяващ кожата витаминен комплекс и хидратиращ екстракт от алое вера. Добавеният плодов екстракт или екстракт от мента гарантирано ободрява сетивата А на теб кой аромат ти се падна. Красавице?

ELIZABETH ARDEN 8 Hour Skin Protectant (5мл)
Оригинален размер: 50ml/58лв

Козметичният гигант отново в твоята PRETTYBOX! Представяме ти крем гел с лека текстура. който лесно и бързо се абсорбира от кожата. Класическа грижа за кожата - успокоява, възстановява и облекчава. Защитава и облажнява кожата, с противовъзпалителен ефект. 8 часа грижа. 8 начина за приложение на твоя Skin Protectant.

МЕМЕМЕ Cosmetics Boho Balms Цветен балсам за устни и скули (11 гр)
Оригинален размер: 11гр /-15лв от PRETTYBOX e-shop

Многофункционален, цветен балсам за скули и устни е перфектният аксесоар за твоята дамска чанта и идеален помощник за бърз фикс на нашия грим в движение. 2 преливащи цвята, те са перфектни за моментално освежаване на тена. Обогатен с масло от жожоба. Бохо балсамът ще хидратира едновременно кожата на лицето и устните ни.

BIOTRADE MELABEL SUN SPF 50 + Слънцезащитен и хидратиращ крем за лице (5мл)
Оригинален размер: 50т\ / 18.80лв

Мек и хидратиращ фотозащитен крем за лице, богат на антиоксиданти. Осигурява много висока защита от UVAAJVB лъчи. Препоръчва се за ежедневна употреба или след използването на избелващи средства, химически пилинг, лазер терапия. Melabel Sun хипоалергичен и некомедоногенен продукт. Той попива бързо и лесно и не оставя усещане за мазна кожа.
Не съдържа парабени, не съдържа парфюм

More from View Sofia

More Hair