Следва

Да подкрепим българските момичета на Световната купа по художествена гимнастика "Dundee World Cup"

Лого закачки от Майк Фредерик

Те са мигновено разпознаваеми, репрезентация на стил и шик, която за секунди извиква в съзнанието представа за доверие, качество, статус и лукс...

Стил преди 9 години

Те са мигновено разпознаваеми, репрезентация на стил и шик, която за секунди извиква в съзнанието представа за доверие, качество, статус и лукс. Колкото й клиширано да звучи, истина е, че модното лого е неотменима част от идентичността на всеки фешън бранд. 

Дизайнерът Майк Фредерик се заиграва и пресъздава някои от най-известните модни лога, като вплита смите дизайнери в надписите. Така заключените „С” на Шанел са образувани от Коко облечена в култувия си костюм от букле, американският Vogue е изписан с тялото на Анна Уинтър, която носи запазената си марка – тъмни очила, и съвсем нетипична усмивка, а Марк Джейкъбс наднича от книжна торбичка и позира в своята килт пола.

Несъотносими, и същевременно верни на бранда, логата на Фредерик са иронично напомняне, че модата е игра и не бива да се приема твърде сериозно, особено когато става дума за емблеми. 


 






More from View Sofia

More Стил