Следва

Аполония открива юбилея с концерт "Българската душа в музиката“

Гуинет Полтроу крие подновената си връзка с Крис Мартин зад храст

Безуспешно, даже леко смешно бе държанието й, което беше увековечено с кадър, в който русокосата актриса се крие зад храст...

People of art преди 9 години

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са по-близки отвсякога, въпреки че само преди няколко месеца обявиха развода си публично. Двамата не спират да се виждат и чуват и изглежда актрисата се е засрамила от факта, че със съпругът й не могат да удържат на думата си, защото само преди дни направи безуспешен опит да се скрие от папараците, когато те ги хванаха да вечерят заедно.

Уви, безуспешно, даже леко смешно бе държанието й, което беше увековечено с кадър, в който русокосата актриса се крие зад зелен храст. Камуфлажът й не беше достатъчен, защото всички я разпознаха, и не само това, а тиражираха снимките из всички американски таблоиди.



За разлика от нея Крис не показа да има против да бъде сниман със съпругата си и показа завидно хладнокръвие и непукизъм докато двамата се качваха в колата му. 





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра