Следва

Почетната септемврийска корица на Vogue UK e за Кара Делевин

Порасналата дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър с първа самостоятелна модна изява

Айрленд Болдуин, дъщеря на великолепни родители, по познатите като Алек Болдуин и Ким Бейсинджър...

All fashion преди 9 години

Тези дни все по-често ни се случва да се убеждаваме, че красотата, харизматичното присъствие и стилът се предават по наследство.

Поредният пример е Айрленд Болдуин, дъщеря на великолепни родители, по познатите като Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, тя реализира първата си самостоятелна модна кампания с марката Rampage's.

Осемнадесет годишната красавица блесна в кампанията на Macy’s и отдаде заслуженото на своята майка Ким Бейсинджър, позирайки на светлината на щори, точно както нея във филма "Девет седмици и половина".

"Все още не мога да повярвам, че бях избрана за реламно лице на Rampage's", казва в свое изявление моделката, която през 2013-та година подписа договор с IMG Models.



Айрленд твърди, че майка й е тази, която я вдъхновява за кариера в модата: "Майка ми беше тази, която ми каза как това да бъдеш модел може да изгради самочувствието ти. Тя беше човекът, който ме насърчи да се занимавам с тази професия." 

По повод плановете за бъдещето госпожица Болдуин отговаря така: "Все още за мен е изключително ново това, което ми се случва. Въпреки че мина година и половина, откакто се заех с моделската професия, все още се опитвам да намеря къде точно ми е мястото, какво искам да правя и какъв имидж искам да изградя. Провявам интерес и към актьорството и фотографията.  Така че просто се опитвам да се развивам..."

More All fashion