Следва

Шакира и Пике се явиха заедно в съда за попечителството над Милан и Саша

Хилария Болдуин и Алек - тя - съвършена, две месеца след раждането на седмо дете

Хилари Болдуин показа прекрасно възстановена, стройна и слаба фигура на парти в Ню Йорк, където придружи съпруга си Алек - красиви хора в красив момент

 

Celebrities преди 1 година

38-годишната инструкторка по йога позира до 64-годишния актьор в черно творение с цепки и изрезка на талията. Важно е да отбележим, че само преди малко повече от два месеца Хилария роди седмото им дете.

Хилария сподели снимка, на която кърми дъщеря си, докато фризьорът й оправя прическата за събитието.

Най-малката им дъщеря Илария Каталина Ирена се роди на 22 септември. Хубавата двойка са родители и на 9-годишната Кармен, 7-годишния Рафаел, 6-годишния Леонардо, 4-годишния Ромео, 2-годишния Едуардо и 19-месечната Мария Лусия, родена от сурогатна майка.

Алек е баща и на 26-годишната Айрис, плод на любовта му с Ким Бейсинджър (вижте и: Възрастова разлика в любовта и кога това е проблем).


 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.