Следва

Четиво в четвъртък: "Непосилната лекота на битието" от Милан Кундера

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Август е идеалното време за почивка. В самото му начало сме подготвени само за летни емоции, много смях, приключения и... кино...

Movies & TV преди 9 години

Август е идеалното време за почивка. В самото му начало сме подготвени само за летни емоции, много смях, приключения и... кино. Няма как да е пълноценна почивката ни, ако не се насладим на поне един хубав филм на големия екран, особено през дъждовните дни, които това лято не липсват. 

И така, ако вече сте се възползвали от лошото време и сте прекарали не една вечер, посветена на седмото изкуство, е време и за нещо ново. Ако обичате околосветските пътешествия, може да се насладите на посветения на тях проект "Кино за пътешественици",  и то през почти целия август, а за разнообразие, ето какво предлага кино света за този и идния месец. 

Не забравяйте да си припомните и останалите заглавия тук: ( Trailer1, Trailer 2, Trailer3, Trailer 4).

Enjoy!

"Mercenaries"

Актьорите: Кристана Локен, Вивика А. Фокс, Тим Абел, Джералд Уеб, Бриджит Нилсен,Зоуи Бел, Синтия Ротрок
Никол Билдербък

Режисьорът: Кристофър Рей

Сюжетът: Дипломатически служител е заловен и отведен в затвора, по време на разузнавателна обиколка във воеднна зона. Екип от женски командоси се събира, с цел да проникне в женския затвор, за дръзка мисия по спасяването му. 

Премиерата: 5 август 2014

 





"Wild Tales"

Актьорите: Рикардо Дарин, Дарио Грандинети, Леонардо Сбараглиа, Ерика Ривас, Мария Онето, Рита Кортесе, Нэнси Дупла, Оскар Мартинес, Осмар Нунес, Джулrета Зилберберг

Режисьорът: Дамиан Шифрон

Сюжетът: 

Премиерата: 14 август

 



"Honeymoon"

Актьорите: Хари Тредуей, Роуз Лесли, Хан Браун, Бен Хюбър.

Режисьорът: Лий Яняк

Сюжетът: За да отпразнуват медения си месец, младоженците Пол (Тредуей) и Би (Лесли) заминават за отдалечена езерна област, където ги очаква обещание за романтично усамотение. Скоро след като пристигат, Пол намира Би да се лута дезориентирана в гората късно през нощта. Постепенно Би се дистанцира от Пол, поведението ѝ става все по-странно и той започва да подозира, че онази нощ в гората се е случило нещо повече от обикновено ходене на сън.

Премиерата: 12 септември 2014

 





"The Maze Runner"

Актьорите: Дилън О’Брайън, Кая Скоделарио, Томас Броуди-Сангстър, Уил Полтър, Патриша Кларксън, Крис Шефийлд

Режисьоърт: Уес Бол

Сюжетът: Томас е младеж, който се събужда в центъра на гигантски лабиринт, без да помни нито кой е, нито как се озовал там. Насред това мистериозно място, наречено „Езерото”, Томас открива други момчета, които подобно на него са се озовавали там един по един, без да знаят как и защо. Единственият изход към външния свят минава през лабиринта, но опитите им да го картографират се провалят, тъй като въпреки масивните му размери, всяка вечер той се променя, а като допълнение от дълбините му излизат странни и опасни същества, наречени „Скръбници”. Един ден на „Езерото” се случва нещо, което не е ставало до момента – пристига момиче. Тя носи съобщение, което може да помогне на Томас да разкрие тайната на лабиринта.

Премиерата: 19 септември 2014

 





"Tusk"

Актьорите: Джъстин Лонг, Майкъл Паркс, Хейли Джоел Озмънд, Дженезис Родригес, Харли Моренстайн, Ралф Гарман

Режисьорът: Кевин Смит

Сюжетът: млад мъж – автор на подкаст за странни човешки истории – сам попада в такава, след като е заловен от вманиачен бивш моряк, който чрез физически и психически мъчения се опитва да го превърне в… морж. Точно така, в морж!

Премиерата: 19 септември 2014





More from View Sofia

More Movies & TV