Следва

Диляна Попова се отдаде на усамотение преди раждането

Големият Робин Уилямс почина на 63 години

Тъжна и шокираща новина дойде отвъд Океана тази сутрин, а именно за смъртта на големия американски актьор Робин Уилямс...

People of art преди 9 години

Тъжна и шокираща новина дойде отвъд Океана тази сутрин, а именно за смъртта на големия американски актьор Робин Уилямс.

Той е бил намерен мъртъв в дома си в Тибурон, щата Калифорния, като предполагаемата версия за смъртта му е самоубийство чрез задушаване.

На 11 август, малко преди 12 ч. на обяд е бил подаден сигнал до спешния номер 911, съобщават властите, а точно в 2.02 е обявен часът на смъртта на великия комик. 



Уилямс, който преди малко повече от месец навърши 63 години, страдаше от зависимост към кокаина и алкохола в различни периоди от живота си, и до последния си ден се е борил с тежка депресия. През юли актьорът започнал програма от 12 стъпки за преодоляване на зависимостта си.

Съпругата му Сюзън Шнайдер заяви пред медиите, че е съсипана и помоли тя и семейството й да бъдат оставени да скърбят в уединение. "Когато си спомняте за него, нашата надежда е да мислите не за смъртта на Робин, а за безбройните моменти на радост и смях, които той даде на милиони", каза тя. 

Робин Уилямс стартира своята кариера през 1978 г. в хитовата телевизионна комедия "Морк и Минди". През годините широкоспектърният образ, който има, му позволява да играе във филми като "Клетка за птици", "Мисис Даутфайър" и др., но неговият талант бива признат за ленти със сериозен сюжет като "Добрият Уил Хънтинг", за който той печели "Оскар" за поддържаща мъжка роля през 1998 г.. Актьорът е бил три пъти номиниран за главна мъжка роля - за "Добро утро, Виетнам" през 1988 г., "Обществото на мъртвите поети" през 1990 г. и "Кралят на рибарите" през 1992 г.





Последните два филма с негово участие, които излязоха по кината през април и май, бяха "Булевард" и "Най-гневният мъж в Бруклин".

Името му е свързано с още две заглавия, които трябваше да се появят по екраните до края на годината - Merry Friggin' Christmas и третият филм от поредицата "Нощ в музея" - "Тайната на гробницата". 

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра