Следва

Няма по-добра от Камерън Диас. Няма!

Катето Евро към !no frame media: Моля ви за последно! Дайте ми заплатата!

Катето Евро към !no frame media: Моля ви за последно! Дайте ми заплатата!

People of art преди 9 години

"Ноу фрейм медия,моля ви за последно! Дайте ми заплатата! Имам сметки и три кучета. Не мога да им кажа,че няма да се хранят,защото ноу фрейм медия,никакви не се обаждат. Те са животни. Не разбират.падам на колене и ви моля,каквото искате ще направя!!! Ноу фрейм!!! Моля ви!!!"

"Мога ли да помоля ЧЕЗ, Софийска вода и М тел и НА П,да ме изчакат,докато Ноу Фрейм Медия ми изплатят заплатата? На колене ви моля! Ако искате елате и ми спрете тока,водата,убийте ме и без това живота не ми е нужен. Моля ви!!!!"

"Ноу фрейм медия,може ли заплататата.
С добро ви молим.
За последно.
Може ли,някой да ми каже,на кой е ноу фрейм медия,за да му еба аз путката лелина!
Просто ей така!"

"Всички са на море... No frame media, може ли да ми дадете заплататата за май и за юни,за да не ви еба пичкатата лелина! А ?"

Това са само част от последните статуси, които Катето Евро е оставила на стената си в Facebook. Tе са отправени към TV7 и !no frame media, откъдето очевидно не са си изпълнили ангажиментите към водещата и не са й изплатили последните заплати.

Катето бе лице на сутрешното предаване „Усещане за жена”, което вървеше от 9:30 до 11:30 часа по tv7 и независимо, че се радваше на приличен рейтинг, то бе спряно с мотив, че телевизията съкращава бюджета си и има нужда от икономии.

След своеобразният й протест във Фейсбук и други нейни приятели изразиха подкрепата си към нея. На този етап обаче, са минали повече от 2 месеца и Евро не е получила нито лев от полагащото й се възнаграждение.

Защо ли така стана, риторично се питаме ние? 
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра