Следва

Новите АРТ лица: Рене Карабаш

Родни випове апелират: "Молете се за Мика!"

Родни випове апелират: "Молете се за Мика!"

People of art преди 9 години

Водещият на „Тройка на разсъмване“ Тодор Милев предложи на майтап есемеси с текст: DMS TEXT: PRAY FOR MIKA на 17777. Това стана, след като дъщерята на Христо Стоичков обяви, че заминава от България и приема оферта за работа в най-известната телевизия в Маями. Текстът на Мика предизвика жлъчни коментари, включително и предложението за есемеси с текст „Моли се за Мика“.

Сбогуването на Мика с България не беше много ласкаво. „Заминавам там, където ще ме оценят по достойнство, а не по фамилия, и където дори вече получих предложение за работа в телевизия. Проектът, с който ще стартирам, е документален филм. Пожелавам тук както на мишките, така и на талантите, които не трябва да спират полета си – един ден ще се извисят над другите“, казва Мика, която е много разочарована след случката с бишия й приятел Иво Аръков, който бе пребит.

„Аман от повърхностни момичета, които ограбват шансовете на талантливите само заради статуса си“, безмилостна е певицата Йоко Захариев за Мика.

„По-добре да бъдещ мразен за това, което си, отколкото обичан за това, което не си“, публикува като в детски лексикон на стената си Мика след като получи неодобрителните коментари.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра