Следва

Горещ и секси вторник

Weekend to-do list - U2 в 3D

Не знаем кога ще ни споходи славният ден, в който великите ирландци ще дойдат на крака да ни изнесат грандиозен концерт...

Movies & TV преди 15 години

Не знаем кога ще ни споходи славният ден, в който Великите ирландци ще дойдат на крака да ни изнесат грандиозен концерт, но за сметка на това Mtel IMAX започва прожектирането на пълнометражната 3D продукция за най-красивите моменти в досегашната история на групата.

Филмът U2 3D е счупил рекорда по най-много на брой използвани камери по време на снимки. Както твърди режисьорът Катрин Оуенс, целта на Боно е била за почти магическо пресъздаване на екстаза, в който феновете изпадат на концертите на U2.

По проучване на „Болкан ентъртейнмент къмпани” от миналия ноември U2 са на първо място сред десетте звезди, които българските меломани най-много искат да видят на концерт, изпреварвайки други величия като „Ролинг Стоунс”, AC/DC, Бон Джоуви и „Металика”.

Благодарение на IMAX екрана колкото 8 етажен панелен блок, българските фенове ще успеят да се телепортират на първите редове, където ще почти ще усетят ускорения пулс на Боно, Едж, Адам Клейтън и Лари Мълън –мл.

Ако седмицата ти е достатъчно заета, съветът ни е да използваш уикенда, за да докажеш колко голям фен си всъщност.

От 24-ти Октомври до 30-ти Октомври в Mtel IMAX.

More from View Sofia

More Movies & TV