Следва

Searching Ebay - 10 винтидж бижутерийни вдъхновения

Street Style вдъхновения... Негово Величество Гащеризонът

Къс или пък с дълги до земята кра чоли, дънков или от ефирна коприна, с предизвикателен гол...

Street Style преди 9 години

Къс или пък с дълги до земята кра чоли, дънков или от ефирна коприна, с предизвикателен гол гръб или с комфортно ниско дъно, той е гащеризонът и го обожаваме във всичките му форми, толкова различни и тренди до последната.

Предпочитаме го секси и оставящ малко на въображението през лятото, в компанията на семпъл тишърт или суитчър в леко прохладните междинни сезони, а през зимата влиза в ролята на костюм, който ненаситно носим в топлата прегръдка на палтото.

Мултифункционалната му същност го превръща в абсолютен must have за гардероба на всяко момиче, а смелото му лъкатушене между мъжкия и женския силует е ценна способност, която перфектно се вписва в динамичната градска джунгла.

Господин Гащеризон ще е неизменен наш другар и тази есен, а дали ще го разхождаме на ултра високи токчета или на ниско с чифт мокасини или любимите спортяги – кецовете, оставяме да реши моментното ни настроение и пъстрото ни въображение, на което безусловно се доверяваме.

Хвърляме и едно око към най-богатата модна енциклопедия – улицата, за щипка вдъхновения и ценни хрумки, които да приложим още днес или да запазим за предстоящия, по-хладен период, който съвсем скоро ще се покаже зад ъгъла.









































































































More from View Sofia

More Street Style