Следва

Брад Пит показа халката

Майли Сайръс на корицата на V Magazine

Готина е тази Майли и няма как да й се разсърдиш за това. Тя просто умее да е...

People of art преди 9 години

Готина е тази Майли и няма как да й се разсърдиш за това. Тя просто умее да е готина, някак й идва отвътре. Провокациите й са стилни, красива е, и на сцената, и извън нея, нахално млада е и талантлива колкото си иска. И вълнува грамадни маси хора. Никой не остава равнодушен към неповторимия й чар на непокорно дете, почти невинно прикрил хищническата й женска същност.

Отлично разбират тази съвкупност от предимства и колегите от V Magazine, които слагат госпожица Сайръс на корицата на актуалния си брой. 21-годишната звезда на музикалната сцена грее начело на списанието в син бански от изкуствена кожа на Fendi, облегната върху куп плюшени играчки, а надписът отстрани на снимката гласи: Защо Майли обича да провокира?


Карл Лагерфелд

Автор на cover-историята е Карл Лагерфелд, който, изглежда, е доста доволен от свършената работа.

За съвместната си работа с майстора на модната индустрия Сайръс съобщи посредством мрежата, където на страницата си публикува снимки на дизайнера, който държи в ръце новия брой на V Magazine.

Певицата споделя и промо от рекламната кампания на онлайн-версията на изданието, част от същата тази фотосесия.





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра