Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2014

Първият месец на есента носи успокоение в природата и поставя началото на нов етап – подготовка за зимния покой...

Astro преди 9 години

Първият месец на есента носи успокоение в природата и поставя началото на нов етап – подготовка за зимния покой.

Астрологически септември ще отговаря на характера на сезона. Основното напрежение ще се разсее и ще се изправим пред проблемите, които не сме разрешили до сега.
През първите десет дни на септември ще трябва да мобилизираме нашето внимание и да повишим бдителността си - застрашени са партньорските отношения, запазването на доверието и установяването на точните връзки. Двойственост и измами, както и илюзионни представи ще ни дадат опозициите Слънце-Хирон и Венера-Нептун. Има вероятност от грешки във финансовия сектор и в романтичните отношения.
Известно стабилизиране на цялостната атмосфера ще внесе хармоничният аспект на Слънцето със Сатурн, настройвайки ни към сериозни и целенасочени действия.

Средата на септември ще изобилства от хармонични аспекти, така че ще ние се отворят нови възможности в областта на финансите, бизнеса, международните отношения и в областта на науката.
Благоприятното съвместно влияние на Венера, Юпитер, Сатурн, Слънце, Плутон и Меркурий ще ни помогне да разкрием напълно нашите способности и да реализираме амбициозни проекти. Възможни са ярки научни сензации и революционни открития.

Бдителността ни ще поддържа квадрата Юпитер-Прозерпина и опозицията Меркурий-Уран. Възможни са социални вълнения, деструктивни тенденции в областта на законодателството и опасни ситуации, свързани с работата на електрическото оборудване.
Интересните аспекти от последната декада на месеца са тригона Уран-Юпитер и секстила Венера-Сатурн. Вероятно ще се установят здрави партньорски и романтични отношения. Възможни са благоприятни социални промени.

Дисхармоничен оттенък ще внесе квадратурата Марс-Нептун - можем да очакваме натиск в психологически и морален план. Трябва да се въздържаме от злоупотреба с алкохол или упойващи вещества и да възприемаме трезво това, което ни предоставят средствата за масова информация. Възможно е активиране на войнстващите мюсюлмани или членове на други религиозни изповедания.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Семейството и приятелите, това е, което излиза на преден план през месец септември. Може да се наложи да свършиш много работа у дома. Освен това, при нейното изпълнение ще се сблъскаш с дребни, но доста неприятни проблеми, с които ще трябва да се бориш. Втората половина на месеца ще бъде благоприятна за укрепване на чувствата и семейството, така че не сдържай емоциите си. Показвай по-голямо внимание и обич. Най-доброто решение би било, ако направиш традиция в почивните дни с цялото семейство да посещавате развлекателни мероприятия. Финансовото състояние през този месец го позволява.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този месец ще бъде труден за теб във всяко отношение. Случващите се около теб събития, не се поддават на логично обяснение. Твърде много случайни събития ще влияят на живота ти, а ти няма да си в състояние да контролираш случващото се. Поради това, ще бъде грешно, ако полагаш усилия за разрешаване на ситуациите. Сега е по-добре да оставиш нещата да следват своя ход и да заемеш изчаквателна позиция. Подкрепа ще срещнеш сред своите роднини и приятели. Старай се да се срещаш по-често с тях. Това ще направи живота ти по-лек и ще повдигне духа ти. В противен случай може да влошиш здравето си, над 500 заболявания се появяват на нервна почва. Не акцентирай вниманието си върху своите проблеми, а при първите симптоми на неразположение, се консултирай с лекар.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Животът открива пред теб нови перспективи и много от задачите, които си си поставил, ще бъдат изпълнени. За това, не се разпилявай и реши точно какво искаш от живота. Има вероятност от дълго пътуване, свързано с повишаване нивото на познание или на професионалните способности. Ако в нещо не си сигурен, просто не давай отговор веднага. Може да пропуснеш шанса си.
Старай се по-разумно да се отнасяш към парите. В края на месеца може да изпиташ финансови затруднения. Опитай се да не занемаряваш здравето си. Консумирай повече плодове и зеленчуци.

РАК 22.06 – 23.07

През този месец, за теб, ще бъде важно да се фокусираш върху професионалната сфера. Опитай се да бъдеш по-внимателен, за да не допускаш евентуални грешки. Дръж си езика зад зъбите, тъй като информацията, която поднесеш може да се използва срещу теб. Твоите колеги, очевидно няма да проявяват чувство на солидарност към теб. Така че, не се опитвай да ги спечелиш на своя страна. От това начинание, нищо добро няма да излезе. Ако те очаква пътуване до друга страна, то ще бъде успешно.
По отношение на финансовото ти положение може още много да се желае, така че си струва да се замислиш сериозно за неговото укрепване. В семейните отношения настъпва стабилен период и ще се чувстваш доста комфортно.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този месец ще бъдеш в прекрасна физическа форма. Най-големият успех в дейността си ще можеш да постигнеш от 16 до 22 септември. Може да се появи нов източник на доходи, към който дълго и упорито си вървял. Преди да започнеш да осъществяваш новите си грандиозни планове, огледай още веднъж всичко добре. Не веднъж си се парил, така че ако не си сигурен на сто процента, по-добре се откажи от съмнителните замисли.
При някои от Лъвовете е възможно приятелството да прерасне в любов. Твоите близки ще ти дават много съвети, обаче, не бързай да ги следваш, само за да не ги обидиш. Опитай се да бъдеш по-внимателен и тактичен с хората около теб.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През септември ще се окажеш в ситуация, в която не можеш да действаш, така както ти се иска на теб. В работата са се натрупали много неща, които трябва да бъдат разгледани спешно. Може да те подведат партньори, на чиято помощ си разчитал. Опитай се да не планираш през този месец дълги пътувания, тъй като има вероятност някой от твоето обкръжение да заболее сериозно. Най-вероятно, това ще бъде някой възрастен роднина и помощта ти ще му е необходима. Ако имаш нужда от съдействие, можеш да бъдеш сигурен, че приятелите винаги ще бъдат до теб и ще ти окажат не само морална, но и материална подкрепа.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През септември, основните събития ще се съсредоточат около комуникацията с близки роднини и колеги в работата. В семейния кръг ще имаш доста благоприятна атмосфера, но на работното място ще бъде пълна противоположност. През целия месец ще бъдеш в нервно напрежение. Старай се да поддържаш неутрална политика и да не взимаш ничия страна при възникване на спор. Това ще ти помогне да избегнеш няколко трудни ситуации. Вероятно, през този месец те очакват чести пътувания, на къси разстояния. Бъди внимателен на пътя. Опитай се да не консумираш храна, в качеството, на която се съмняваш. Има вероятност от хранително отравяне.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Този месец ще бъде за теб емоционално богат. За щастие, почти всички емоции, които ти предстои да изпиташ, ще бъдат позитивни. Най-вероятно те очакват положителни промени в любовните дела, които ще почувстваш още от първия ден на месеца. В много от нещата, с които се заемеш през септември, ще срещнеш успех. Съществена подкрепа ще получиш от родителите си. А твоите приятели, разбира се, ще искат помощ от теб. Постарай се да намериш време за тях, тъй като впоследствие няма да можеш да оправдаеш своите действия.
На много Скорпиони ще им провърви във финансовите операции, там където се съмняват, че ще имат успех.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За теб този месец, ще бъде напрегнат, особено през първата му половина. Може да се наложи да се заемеш с домакинската работа и грижите у дома. По-възрастните членове на семейството ще се нуждаят от твоето внимание. Има вероятност от сериозни материални разходи, свързани със здравето. След 20-ти септември ситуацията ще се стабилизира. Може в края на месеца да прекараш няколко дни сред природата. Есенната гора, ще остави в теб положителен отпечатък и ще можеш лесно ще се отпуснеш.
В личен план всичко ще върви добре. Има само един недостатък - хроничният недостиг на свободно време. Възможно е да получиш информация, която ще ти отвори нови възможности.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През този месец ще бъдеш раздразнителен и дори агресивен. Причина за това може да станат външни обстоятелства, които ще предизвикат в теб подобни емоции. Информацията, която ще получаваш, най-вероятно ще бъде грешна и може да те подведе. Поради това, не предприемай никакви действия, докато не я провериш обстойно.
Много от неприятностите през септември ще бъдат свързани със семейството, а най-близките роднини, може да се нуждаят от помощта ти. Тази ситуация едва ли ще те зарадва, но ще трябва да ги подкрепиш. След 18-ти септември положението ще се стабилизира до известна степен. Вероятно ще получиш неочаквана финансова подкрепа и настроението ти ще се подобри.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Като цяло, този месец ще протече доста добре за теб. На преден план излиза работата, възможно е успешно да стартира проект, над който работиш от дълго време. Домашните ще се отнесат с разбиране към закъсненията ти след работа, тъй както материално благополучие на семейството е заложено на карта. За съжаление има голяма вероятност, плановете ти да не се сбъднат до край и финансовите облаги да не са толкова забележими, колкото си очаквал. Възможно е да срещнеш съмишленик, с който ще ти бъде по-лесно да осъществиш проектите си.
В сърдечните дела, за теб настъпва благоприятен период.

РИБИ 20.02

Септември, за теб е отговорен месец. Най-вероятно, ще трябва да решаваш проблеми от личен характер. Ще трябва да се запасиш с търпение и да покажеш най-добрите си страни. Ако възникнат сложни ситуации с децата, прояви тактичност, не предприемай груби действия. При воденето на диалог е важно мнението и на двете страни. Старай се да не го забравяш. Ако се нуждаеш от помощ, може спокойно да се обърнеш към специалист. Проблемът ще бъде незабавно решен.
Опитай се да не харчиш повече, отколкото печелиш. Не се очаква подобряване на материалното ти положение.

More Astro