Следва

Джеймс Блънт се ожени за херцогиня

Зърната на Майли, част поредна...

По-скоро не можем да се начудим на начина, по който се опитва да наложи вулгарния си имидж и каква ли е идеята, която стои зад всичко това...

People of art преди 9 години

Виждани са от всички много пъти, така че едва ли новината за освободените зърна на Майли Сайръс ще впечатли особено някой. По-скоро не можем да се начудим на начина, по който 21-годишната изпълнителка се опитва да наложи вулгарния си имидж и ни е безкрайно интересно каква ли е идеята, която стои зад всичко това.



Поредната й поява, която разгневи мнозина от присъстващите, беше на партито организирано от топ дизайнера Alexander Wang, който в събота представи последната си модна колекция. Сред гостите на събитието имало доста отбрани лица и световноизвестни знаменитости, които били шокирани от голотата и кичът на Сайръс.

А той се прокрадвал не само в пискюлите на зърната, но и в очилата направени от бонбони, обеците под формата на марихуана и лъскавия черен панталон, който единствен имал функцията на дреха.

Майли не пропусна да разходи атрактивната си визия из целия Ню Йорк и след като се подкрепи със солидно количество алкохол на купона, се отдаде на бурни страсти и танци, далеч от имиджа й на Хана Монтана, която само до преди няколко години беше.



Цялата тази работа откровено ни напомня за една друга парти дива, която не стигна много далеч в кариерата и живота си. Става въпрос за Линдзи Лоън, която удави таланта си в хиляди литри алкохол и днес е толкова далеч от понятието актриса, че почти никой не си спомня факта, че някога тя беше сред най-големите надежди на киното. 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра