Следва

Аромат на книга: "Годината на дивия заек" от Арто Паасилина

Потвърдено: Кейт Мидълтън е бременна отново!

От  двореца "Кенсингтън" излязоха с официално изявление по темата...

People of art преди 9 години

Кейт Мидълтън е бременна с второто си дете стана ясно, след като от  двореца "Кенсингтън" излязоха с официално изявление по темата. В него се съобщава добрата вест, но не се споменава в кой месец от своята бременност е херцогинята. Става ясно само, че терминът й е през 2015 г.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж с удоволствие съобщават, че очакват второто си дете. Кралицата и членовете на двете семейства са изключително щастливи от новината за следващия престолонаследник. За жалост, херцогинята отново страда от остра форма на сутрешно прилошаване - хиперемезис гравидарум", подчертаха в изявлението от двореца.

Това състояние се характеризира със силно, изключително тежко, непрекъснато повръщане, често до степен на дехидратация. За момента Кейт е под зоркото наблюдение на лекари в двореца и не се е налагало да бъде хоспитализирана.



Британският премиер Дейвид Камерън също изрази задоволството си от новината в Туитър и изказа поздравленията си към Мидълтън и принца, заявявайки, че е изключително щастлив от добрата вест за втората бременност на Кейт.


 
Принц Уилям и съпругата му станаха родители за първи път на 22 юли 2013 г. Очарователният им син Джордж се превърна в трети по ред в наследяването на трона след дядо си принц Чарлз и баща си. 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра