Следва

After Shock Halloween Carnival

Балът на Воланд

Една нощ на парти, оганизирано от Totally Erected Events - цял ден забавно обсъждане на случилото се. Няма как да не впечатлиш от мястото, което...

Culture преди 15 години

Една нощ на парти, организирано от Totally Erected Events - цял ден забавно обсъждане на случилото се. Няма как да не впечатлиш от мястото, клуб Маскара, което талантливият тим на Деси Божкова и Вероника Вапирова бяха превърнали в сцена от „Майсторa и Маргарита”, а гостите бяха герои с маски, черни дрехи, кървави очи и черни устни, сред свещи и лек дим, в 22 ч. Целият ни екип пристига горе-долу по същото време, за срам без смели карнавални костюми, но с пълно желание за две-три „адски” питиета и много танци, както и се случи.





При входа, където посрещаше котаракът Бегемот, намерихме маски и загубихме един друг.





Всеки от нас потъна в балa на свещените чудовища по свой начин, маскиран за флирт и танци.





Kакто гласеше поканата в нощта срещу Вси Светии, духовете от романа на Михаил Булгаков проговориха.





Много почитатели на страховитите приключение не пропуснаха възможността да си припомнят класиката и дяволитата й интерпретация, сред които и разпознаваемите звезди Цеци Красимирова, Галя от “Каризма”, топфотографа Александър Моллов и Нина Николина.





Както винаги, организаторите показаха добър вкус към жестоко вкусната печена тиква, червени ябълки, щрудел и сушени сливи с шоколад, които ще си признаем споделихме само с клетника, който ги пазеше, а именно главата на безверния Михаил Александрович Берлиоз.





Колко черни целувки за спомен имаше всеки един от нас на излизане, не питайте, просто в следващия секси четвъртък бъдете с нас.

Тotally Еrected Events те канят всеки последен четвъртък от месеца на тематично театрално парти в клуб "Маскара". Преобразен и вдъхновен, среща на входа!

More from View Sofia

More Culture