Следва

Дженифър Лопес и Иги Азалия възпяха пищните форми. Да живеят големите дупета!

Петъчен БЛИЦ: Мария Каракушева

Класически пианист и музикален иноватор, Мария Каракушева е дамата стояща зад поредицата от успешни проекти...

People of art преди 9 години

Пианист и музикален иноватор, Мария Каракушева е дамата стояща зад поредицата от успешни проекти Classic In The House, Classic In The Jazz и Grace On Air, в които умело и виртуозно смесва класическа музика с DJ, джазови изпълнения и поп елементи и приближава все повече хора до това звучене по един нестандартен и много неин си начин.

За нас тя е възхитителна, талантлива и многообещаваща, затова следим изкъсо всичко, с което се захване. Представяме ти я и на теб, в кратък и разпускащ петъчен БЛИЦ, интересен точно, колкото самата нея:



Утрото... ми е на автопилот и често болезнено. Тогава тялото ми казва колко съм се натоварила с пиано, тенис или фитнес предишния ден.

Закуската... с една дума богата. С повече думи - залагам на микс от супер храни, които дават много енергия.
Началото е най-еуфорично. Моментът, когато всичко изглежда романтично-героично и сам се мотивираш да покориш огромни върхове.

Пътят... винаги трябва да води към щастие.

Отпускането... не е за мен или още не съм се научила как става.

Сигурността... е може би най-абстрактното усещане. Прилича ми на реалистична холограма, която е необходима за спокойствието на повечето хора.

Колебанието... е много типично за мен, предвид, че съм и зодия везни, но с времето се научих да го подтискам и да взимам по-бързо решения.



Усещането... да се изправиш пред публика и да имаш какво да й кажеш без думи, е велико. Благодарна съм, че владея този език.

Вярата... че красотата ще победи, е водеща в решенията и действията ми. Не случайно съм там, където грозното тържествува.

Страхът... Когато бях малка, се страхувах от тъмното и преминавах вечер бягайки през двора. Случваше се да се спъна, падна и ударя. Когато спрях да бягам, нищо страшно не ми се случи и разбрах, че чудовищата са само в главата ми.

Обещанието... Най-трудното обещание е обещанието пред теб самия. Целта се постига с труд. Клише е, но е самата истина.

Вдъхновението... е за аматьорите, професионалистите просто сядат и свършват работата. Или поне така твърди един велик фотограф.

Умората... има сладък вкус, особено когато е резултат от добре свършена работа.

Финалът... е най-хубав с бурни аплодисменти.



Нощта... е любимата ми част от денонощието. Около полунощ съм най-продуктивна и обожавам да творя, докато светът около мен спи.

Сънят... е много цветен, с причудливи герои и приказни сюжети. Някой ден ще започна да описвам сънищата си.

Мечтата... успях да сбъдна единствената си детска мечта. Сега само я надграждам.

Любовта... може да бъде вечна, а може да бъде и илюзия, но най-хубавото е, че винаги дава смисъл.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра