Следва

Лорд Бънди от София - премиера по БНТ2

Жената на Евтим Милошев - водеща на "Сървайвър"

Жената на Евтим Милошев водеща на "Сървайвър"

People of art преди 9 години

Настоящата половинка на Евтим Милошев - Христина, стана водеща на "Сървайвър". Тя води т.нар. "студио" на шоуто, а Владо Карамазов е титулярният водещ в Камбоджа, където е снимано самото шоу.

Христина от години работи в компанията на Милошев, но само като редактор на предаването, разкрива lifestyle.bg. Преди няколко години двамата се запознали именно по време на снимките на първия сезон на "Сървайвър".

Тогава Христина бе жена на Димитър Рачков. След снимки, след като се върнала в България, тя се раздели с Рачков, от когото има син, кръстен на комика.

С днешна дата Христина има и син - Петър, от Евтим Милошев. Любопитна подробност е, че малкият Димитър Рачков учи в едно и също училище със сина на настоящата жена на баща му Мария Игнатова - Виктор. Малчуганите се обучават във Френския лицей в столицата, където таксите са баснословни и там учат предимно деца на политици и посланици.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра